• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son Ültimatom - The Bourne Ultimatum

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.177
34
358
picture.php

Karanlık geçmişi yüzünden kendisine bir gelecek de kuramayan bir adam, Jason Bourne... Hafızasını ve sevdiği tek insanı kaybetmiş biri olarak hayatta tek bir amacı kalmıştır. Gerçek kimliğini ve geçmişini yeniden bulabilmek...

Fakat bunu yapmak hiç de kolay olmayacaktır. Jason, geçmişini araştırabilmek için tamamıyla ortadan kaybolmak ister fakat artık çok geç kalmıştır. Çünkü kendisini yaratanlar izini bulmuşlardır. Moskova'dan Paris'e, Londra'dan Fas'a gerçek kimliğinin izini sürerken bir taraftan da peşindeki yeni nesil iyi eğitilmiş federal ve interpol ajanlarını saf dışı etmek zorundadır.

Robert Ludlum'un aynı adlı casusluk-gerilim kitapları serisinden beyazperdeye uyarlanan Bourne serisinin üçüncü filmi olan Son Ültimatom'un yönetmenlik koltuğunda, ikinci filmde büyük beğeni toplayan usta yönetmen Paul Greengrass oturuyor.

Aksiyon filmi olmanın hakkını veren bir film. Abartısız film başladığı saniyeden son saniyeye kadar aksiyon dolu. CIA nin gücünü gösterip bizlere"vay be şu amerikalılardaki güce bak" dedirtmek için olağanüstü çaba harcamış bir film aynı zamanda.İzlemeye değer bence. Biraz canlanmaya ihtiyacınız varsa,kaçırılmaması gerekir.:içelim:

süper 3lemenin son filmi..
film gerçekten güzel aksiyon ve ajan türü filmleri sevenler kaçırmasın ama eğer bu serinin ilk2 flmini izlemediyseniz bu filmi izlemeyin çoğu şeyi anlamazsını o yüzden size tavsiyem
1-geçmişi olmayan adam(serinin ilk filmi olmasına rağmen bana göre en güzel olan bölümü)
2-medusa darbesi
3-son ültimatom
filmler elimde olsa yine sırayla izlerim:D

tüh walla böyle bişeyden haberim yoktu benim:bbo:
diğer ikisini izlemedim...

Back
X