Son yılları gözdesi taçlar

radika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
1.024
4
116
İstanbul

hair2.jpg

ERDKCAEGKO9YCAQRTG40CA1TTMBVCAY5L1IYCA5LN9G8CAHOPFHACARLNEJ8CA9VYGPACARXYM5ZCA5SEU25CAIHHSAZCAB8WSTKCA3X01N5CACYA57HCAKUOBLYCAE8EDQ4CADUOYKBCAE6GDU9CASSDF36.jpg

HA7UCATSQ2ZICABIAZ1OCAFCLYN1CAXGQRI0CAAHSCY0CA0MKOHCCANLT7YGCAZHQZO3CAF9RJDLCAGYY2A2CAEFHZC0CAA7920FCA46DKW9CAH7IQTCCA3JCFLDCA0OJT60CALDTC92CA66CCNLCALWA2G0.jpg

benim de eksik etmedigim fiyonklu siyah tacim var :lepi:

taclara bayiliyorum kessinlikle heleki güllü müllü fiyonklu kocamanlara bayiliyorum :)
paylasimin icin tskler tatlisim

benimde kırılan saatli kolyemi tacıma ekledim yani saatli bi tacım var ve süper oldu. otobüste saate bakanları farkediyorum :D

benimde kırılan saatli kolyemi tacıma ekledim yani saatli bi tacım var ve süper oldu. otobüste saate bakanları farkediyorum :D
Saatli kolyelere bayılırım.Taç yapmak enteresan bir fikir.Eline sağlık.Baya ilgi çekiyodur.Ama senin saatine bakman biraz zor oluyodur:1rolleyes:

değişik bir fikirkaydirigubbakcemile5

ben de taçlara bayılıyorum ama kalın taçları pek kullanamıyorum sanki kafamın yarısın kaplıyor gibi geliyor rahat edemiyorum.
ama ince olanları fazlaca kullanıyorumzemuszemus

çok hoşlar... gri olanlara ve pembe çiçekliğe bayıldım

Back
X