Son zamanlarda Dr Senan Murat'a ameliyat olan var mı?

elifsusurcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
3
0
1
26
Dr Senan Murata ameliyat olmayı düşünüyorum. Yaptıran var mı?

ben de araştırıyorum bir arkadaşımın çevresinde bu doktora ameliyat olanlar varmış ve çok memnunlar. aldığı eğitim çalıştığı kişiler de çok iyiymiş. Fiyat olarak revizyona 140 bin demiş, ilk ameliyatım olduğu için bana 58 den başlıyor dedi.

Ben bir çok doktorlar görüştüm Senan hoca kadar bana detaylı açıklama yapan birini görmedim. Benim kararım bu yönde, Senan Muratta ameliyat olacağım.

Merhabalar benim Senan hocada ameliyat olalı 6. ayım. Gerçekten mükemmel ilgilendiler. Bende bir çok doktorla görüştüm ama Senan hocanın ekibi kadar ilgili birine rastlamamıştım. Ameliyat sonrası sürecimde çok rahat geçirdim, şişliklerim 4 gün sonra azalmaya başladı. Her hangi bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim. <3

Ben bir çok doktorlar görüştüm Senan hoca kadar bana detaylı açıklama yapan birini görmedim. Benim kararım bu yönde, Senan Muratta ameliyat olacağım.

20 Ekim tarihinde E elifsusurcu hesabınız ile Murat efendiye ameliyat olacağım diyip

Merhabalar benim Senan hocada ameliyat olalı 6. ayım. Gerçekten mükemmel ilgilendiler. Bende bir çok doktorla görüştüm ama Senan hocanın ekibi kadar ilgili birine rastlamamıştım. Ameliyat sonrası sürecimde çok rahat geçirdim, şişliklerim 4 gün sonra azalmaya başladı. Her hangi bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim. <3

27 Ekim'de yani tam bir hafta sonra Senan hocaya ameliyat olalı nasıl 6 ay geçmiş oluyor?

Bu arada Senan ile Murat aynı kişi ha biri adı biri soyadı : )))

Bu arada rezil insanlarsınız, insan sağlığı üzerinden para kazanmak için yapmayacağınız halt yok. Böyle doktorun böyle uyduruk sosyal medya ekiplerinin bu sitede işi yok!

çakma @burcuvural seni de es geçtim sanma

ben de araştırıyorum bir arkadaşımın çevresinde bu doktora ameliyat olanlar varmış ve çok memnunlar. aldığı eğitim çalıştığı kişiler de çok iyiymiş. Fiyat olarak revizyona 140 bin demiş, ilk ameliyatım olduğu için bana 58 den başlıyor dedi.

kim dedi ? bende tam sersini söylüyorum ...

Forum dışında bir iş arkadaşım bu doktordan bahsetmişti ve o şekilde kendisine ulaşmıştım. Arkadaşımın bahsettiği ameliyat olan kişiyi bilmiyorum belki görsem beğenmezdim de bilemiyorum. Zaten Senan Murat'a da ameliyat olmayacağım başka doktor ile anlaştım.
Yukarıdaki mesajlarınızı okuyunca da derin bir nefes aldım. sosyal medya ekipleri ile uydurma ameliyat hikayeleri paylaşıyorsa iyi ki de bu doktor ile anlaşmamışım dedim....
Kendi doktorum hakkında ise forumda neredeyse hiç bilgi bulamadım. 20 kasımda ameliyatımdan sonra ilk bilgileri ben veririm artık :D

Back
X