mrb arkadaşlar 1 hfta sonra ablamın düğünü var ve bnm son 2/3 haftadır yüzüm de feci şekilde sivilce var sabun kullndım imex kullandım ama gram işe yaramdı dahada ilthap olştu şişti acımaya başldı bnde dayanmdım sıktım yüzümde hem yara hem sivilce hemde feci kızarıklık oldu dopl yollrla sirke limon dedndim gene yok nabıcam ben ltfen yrdım edin çok çrkin gzükyorum artık yüzxüme ne prda ne fndetn sreblyorum dhada iğrenç olyor ltfen yrdm ilç bşy yapnn dprsyondym artıkkkkk
hbur cbur yemiyorum aslında yememe dikkt ediyorum ama yüzüm çok yğlıı dğol yollrdan fyda olmdı ilçlrda ne etkli olr blmdim sabn dedler olmdı arapp kızı kremi kllndım olmadı. dktara gttm o ilcı yazdı ama almadım dha başka yapabilceğim ilc vs olblrmi
mrb arkadaşlar 1 hfta sonra ablamın düğünü var ve bnm son 2/3 haftadır yüzüm de feci şekilde sivilce var sabun kullndım imex kullandım ama gram işe yaramdı dahada ilthap olştu şişti acımaya başldı bnde dayanmdım sıktım yüzümde hem yara hem sivilce hemde feci kızarıklık oldu dopl yollrla sirke limon dedndim gene yok nabıcam ben ltfen yrdım edin çok çrkin gzükyorum artık yüzxüme ne prda ne fndetn sreblyorum dhada iğrenç olyor ltfen yrdm ilç bşy yapnn dprsyondym artıkkkkk
sözlümde beni sürkli böyle grüyor artık beğenmemsinden korkyorum çevrmdeki arkdşlrmın bebk gbi yüzlrni grnce ağlyasım glyor . brdki doktrlar hp aynı ilcı vryor artıkk .benzamycin verdi ama daha alamadım alsam hmn etkli olrmu die düşünüyorum .
Buzdolabına koyduğumuz buzlukların içine su yerine maden suyunu koyuyorsun, içine bir kaç damla limonda ekleyebilirsin ama dikkat et soda olmayacak soda farklı maden suyu farklıdır( genelde karıştırılıyor:) ) her neyse ertesi gün 2 tane buz kalıbını sivilceli bölgelere sürüyorsun eriyene kadar. Bence bayağa etkisini göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?