Son zamanlarında olan birinin sizden isteği ?

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızlar son zamanlarını yaşayan birini düşünün. ve bu kişinin tek hayali hayranı olduğu birini görmek son vakitlerini onunla geçirmek . yanlız bu kişiyi görmek ona hiç ama hiç iyi gelmeyecek. çünkü hayalinde kurduğu düşlediği gibi biri değil. onun beklentilerine de cevap veremez. sizden bu kişiye ulaşmanızı istese yapar mıydınız? herşeye rağmen onu görmesi mi iyi yoksa hayallerinde beyaz atlı prensi olarak kalması mı?
sizden yardım istiyorum aklım çok karışık iki durumun arasında kaldım. bir taraf onu mutlu etmek istese de diğer taraf kırılmasından çok korkuyor...

çok görmek istıyorsa görsun bence ulaşabılecekmısınız ama o hayranlık duyduğu kişiye zaten son zmanalarındaysa onu tanıyacak kadar vaktı yok demektir bırakın görsun ımkan varsa

çok görmek istıyorsa görsun bence ulaşabılecekmısınız ama o hayranlık duyduğu kişiye zaten son zmanalarındaysa onu tanıyacak kadar vaktı yok demektir bırakın görsun ımkan varsa

ulaşmak sorun değil zaten öyle aşırı ünlü biride değil rica minnet ulaşılır ama korkum onu üzmesi bir yandan istediğini yapmamanın yükü de var tabi. bu insan benim en yakınım çok değer verdiğim dostum

ulaşmak sorun değil zaten öyle aşırı ünlü biride değil rica minnet ulaşılır ama korkum onu üzmesi bir yandan istediğini yapmamanın yükü de var tabi. bu insan benim en yakınım çok değer verdiğim dostum

kimmiş o ya son gunlerını yaşayan bırını üzecek çok merak ettım

nesı var dostunuzun kaçyaşında tedavı görmuyormu neden hemen kabullendınız öleceğini

Son düzenleme:
Kaç yaşında bu kişi ve özel değilse hayran olduğu kişi kim..bence bir kere görmesinden zarar gelmez sonrasında hep onun yanında olacağını sanmıyorum ama hayran olduğu kişinin tanımadığı biri sonuçta ..

kimmiş o ya son gunlerını yaşayan bırını üzecek çok merak ettım

nesı var dostunuzun kaçyaşında tedavı görmuyormu neden hemen kabullendınız öleceğini

canım oda bu siteyi takip ediyor fazla dillendirip üzülmesini istemem ama bir kanser türü diyeyim sen anla. kişinin ismi de burada zikretmek hoş olmaz belki

biraz daha açık yazabilirmisin?

anlamadığınız kısımları sorarsanız daha detaylı anlatabilirim

Kaç yaşında bu kişi ve özel değilse hayran olduğu kişi kim..bence bir kere görmesinden zarar gelmez sonrasında hep onun yanında olacağını sanmıyorum ama hayran olduğu kişinin tanımadığı biri sonuçta ..

arkdaşadım 24 yaşında çocukluk arkadaşım

canım oda bu siteyi takip ediyor fazla dillendirip üzülmesini istemem ama bir kanser türü diyeyim sen anla. kişinin ismi de burada zikretmek hoş olmaz belki

madem sıteyı takip edıyor keşke konuyu hiç açmasaydınız görme ihtımalı var çünkü en hareketlı başlığa açmışsın konuyu

bence görmeden konuyu kapattır

madem sıteyı takip edıyor keşke konuyu hiç açmasaydınız görme ihtımalı var çünkü en hareketlı başlığa açmışsın konuyu

bence görmeden konuyu kapattır

konuyu açmama değil detaylı anlatıp bilinmesine üzülebilir kızlar ben fikir istiyorum siz ne yapardınız diye çok fazla vaktim yok sitede. yardım edin bana sadece

bahsettıgınız dostunuz buraya taklıyorsa zaten konu açınca anlamıştrkı kendısınden bahsedıldıgını + ne istiyorsa onu yapın bence

bencede yapin ne istiyorsa
kar$idakide ök.. deil herhalde, son gunlerini ya$ayan birine kim zarar vermek ister ...

madem bu siteyi takip ediyor gunde en az bi kere BDV a bakiyordur,sizi ve konunuzu gorunce zaten kendinden bahsedecegini anlar sonucta senin kactane olum doseginde ve bir unlu ile tanismak isteyen arkadasin varki?
bende merak ettim bu unluyu,arkadasinin ne gibi beklentisi varki? tanisir guzel bir iki saat gecirir olur biter

sanırım en mantıklısı sonucu düşünmektense ricayı yerine getirmek
benim üzüldüğüm nokta onun düşlediği gibi buluşma da olmayabilir o zaman daha çok üzülür üzülmesi de hiç iyi olmaz :14:

madem bu siteyi takip ediyor gunde en az bi kere BDV a bakiyordur,sizi ve konunuzu gorunce zaten kendinden bahsedecegini anlar sonucta senin kactane olum doseginde ve bir unlu ile tanismak isteyen arkadasin varki?
bende merak ettim bu unluyu,arkadasinin ne gibi beklentisi varki? tanisir guzel bir iki saat gecirir olur biter

benim üyeliğimi bilmediği için anlamaz diye düşündüm açmış bulundum :26: yıllardır bu kişiye hayran ama tabi hayran derken ona platonik aşık. kafasında öyle hayaller kuruyor ki onların gerçekleşmesi bana olur gibi gelmiyor açıkcası anlatamıyorum tam olarak tek korkum üzülmesi :50:

Back
X