Son zamanlarında olan birinin sizden isteği ?

Öncelikle arkadaşına geçmiş olsun canım.Tıp çok ilerledi arkadaşımın hastalığı kanser demişsin ne kadar zamandır hastalığı var onun son günlerinin olduğunu doktor söylesede bunu sadece Allah bilir.Benim kayınvalidem de Gögüs kanseri hastası idi aile doktorumuz iyi bakılırsa 6 yıl yaşar dedi.6 yılın sonunda akciğerlerinde çıktı tedaviside çok olumlu ve iyi geçti bir aile hekimin dediği tutarken prof olmuş bir doktor ölmez sürünür Allah yardımcın olsun böyle çeker 1 yıl çok sabırlı olman lazım dedi.Cenabı Allah kadına çektirmedi.3 gün sonra vefat etti.Rabbim nur içinde yatırsın anneciğimi.
Arkadaşına doktor böyle söylemiş ama ölecek gözü ile bakıp tanışmak istediği ünlü ile bir araya getirmek istiyorsun.Belki o moral arkadaşına iyi gelecek belki o kişi ona şifa verecek bunu yaşamadan bilemezsin.Umudunu kaybetmeden ve yapabiliyorsan o ünlü kişiyle onu biraraya getirebilirsin.Arkadaşım ünlüye platonik aşık demişsin belki bir ayara gelince tv de ki görüntüsünden hiç hoşlanmayacak yada hoşlandı ünlüden rica edersin (umarım kabul eder)(hoş hepsinin günahını almayım kim olduğunu bilmeden bazı ünlüler için genelleme yaparak söylüyorum ki bunu reklam aracı olarak bile kullanıp arkadaşınla görüşebilir) onunla bazı zamanlarda telde konuşabilir.Hal hatır sorabilir.Ne bileyim belki birbirlerinden hoşlanırlar hani benimkisi sadece hayal.Sizinkisi gerçek olabilir :16:
Birde o ünlüyü yazmamışsın ne bileyimde burada o ünlü bu yazılanları nerden bulacak okuyacak diyede düşünmedim değil açıkçası.Neyse bakalım hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz arkadaşından.
O ünlünün kim olduğunuda valla banada yaz özelden çook erak ettim.Ay kadın milletiyiz ne meraklıyız:1:

teşekkürler bende kararımı bu yönde verdim lakin kendisine ulaşamadım henüz kolay olmayacak gibi

canım arkadaşıma söledım tanıştırıcak onları sen tlf yaz bana özelden buluşturuyım ben onları çocukla acıll ulaş haber beklıyor nbenden

Konusahibinin durumu çözüme ulaşmış olup, isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Back
X