Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten sen farkında olmadan takmış oluyorlar. Korkucak bişe yok merak etme.Merhaba hanımlar
Ben daha 3 aylık hamileyim ve sezeryan düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah ama sonda hakkında öyle şeyler okudum Ki acayip korktum doğum yapmış anneler rica etsem bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz![]()
Ama herkes çok acıyor demişCanım zaten sen farkında olmadan takmış oluyorlar. Korkucak bişe yok merak etme.
4Ay ince dogum yaptim ameliyathanede narkozdan sonra sonda takilmis hic hissetmedim dogumdan cikinca 3 yada 4.satte gelip.cikardilar çıkartırken ufak bir yanma ve ilk idrara ciktigimda ufak.bir yanma oldu.o kadar korkulacak hic bir sey yokMerhaba hanımlar
Ben daha 3 aylık hamileyim ve sezeryan düşünüyorum Allah nasip ederse inşallah ama sonda hakkında öyle şeyler okudum Ki acayip korktum doğum yapmış anneler rica etsem bilginiz varsa beni de bilgilendirir misiniz![]()
31 haftalık gebeyim 2 gün önce takıldı ve dün çıkarıldı uyuşturdukları için hissetmiyorsun zaten çıkarırken fark etmedim bile ilk idrara çıkarken ufak bir yanma dışında hiçbir sorun olmuyo daha doğuma çok var abuk subuk şeyler anlatanlara kulak asma. Acı eşeğim çok düşük olmasına rağmen hiç bişey olmadı merak etmeMerhaba hanımlar
Canım benim içimi rahatlattın çok teşekkür ederim31 haftalık gebeyim 2 gün önce takıldı ve dün çıkarıldı uyuşturdukları için hissetmiyorsun zaten çıkarırken fark etmedim bile ilk idrara çıkarken ufak bir yanma dışında hiçbir sorun olmuyo daha doğuma çok var abuk subuk şeyler anlatanlara kulak asma. Acı eşeğim çok düşük olmasına rağmen hiç bişey olmadı merak etme
Belden aşağıyi uyusturup öyle takiyolar hiç hissetmedim bileMerhaba hanımlar
Anesteziden sonra taktılar bana da haberim yoktu. Hatta sonra da ne zaman çıkracaksınız dedim meğer çıkarmışlar. Hiçbir şey hissetmedimMerhaba hanımlar