Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkma inşallah güzel sonuclar alırsın. Kaç kişi var önünde? Bi de ne kadar fiyata çekilcen. Ben çekildim bi kaç ay önce full soyınup pembe elbise giycen
Giydim titriyordum resmen çıktım şimdi beni çok rahatlattılar ilacı verirken ağrımadı ama benim sağ tarafımda hafif tıkanıklık çıktı birkaç kere denediler en sonunda açtılar o açma sırasında biraz ağrı yaşadım ama dayanılmayacak kadar değil kesinlikle adet sancısıyla birdi ben 1000₺ ye çektirdim inşallah artık hamile kalırım
Giydim titriyordum resmen çıktım şimdi beni çok rahatlattılar ilacı verirken ağrımadı ama benim sağ tarafımda hafif tıkanıklık çıktı birkaç kere denediler en sonunda açtılar o açma sırasında biraz ağrı yaşadım ama dayanılmayacak kadar değil kesinlikle adet sancısıyla birdi ben 1000₺ ye çektirdim inşallah artık hamile kalırım