Sonra üzülüyorum işte böyle :(

Ogemibirgungelecekmi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
643
327
23
Kızlar kendim ile alakalı sevmediğim huylarim var. Düzeltmem için bana çare sunun ne olur.
Tahammülsüzüm artık hemde çok. Ne eşime ne de kendi aileme karşı. Ya böyle değildim ben tamam sinirli yapım var ama artık herşeye sinirleniyorum. Eşimin herşeyine bağırıyorum kızıyorum küçük çocuk gibi. Kendimden nefret ediyorum O beni alttan almaya çalışıyor daha çok bazen de tartışıyoruz ama %85 o haklı. Onu kaybetmekten korkuyorum artık Çünkü sebepli sebepsiz yere kırıyorum. Sonra böyle çok üzülüyorum Şuan doğuda bir ilçedeyim psikiyatri ye falan da gidemiyorum. Bu yüzden sizin Yapıcı yol gösterici fikirlerinize ihtiyacım var. Nasıl kendimi dizginleyebilirim. Eşimi nasıl üzmem?

Rahat batması sendromu olabilir
Yada erken yaşta menopoza mı giriyorsun fazla sinir iyi değildir
Hani adamda da var yani çocuk gibi azarı işiteceğine...evi terketsin burnun biraz sürterse sende sinir neyin kalmaz

Olur oyle bazen, idare etsin.
Saka bi yana durumun farkindasin en azindan.Seni mutsuz eden bir seyler var demek ki.Degistiremiyorsan sinirlendiginde bi odaya git biraz dusun,bekle.Ani tepkiler verip agzina geleni soylememeye calis.

Simariklik,net. Ablamda böyle öyle bir dünya yok kardeşim kırıp döküp üzülüyorum diyemezsiniz üç beş seneye yalnız kalacaksınız frenleyin kimse sizi çekmek zorunda değil böyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…