- 30 Mayıs 2022
- 60
- 22
- 18
- Konu Sahibi ozgeee1234
-
MerhabaHemen çıktıysa ve bu kadar koyu ise kuruma değildir bence, kan verin netleşsin
Evet çok silikti ama ciddiye almadım o yüzden. Sonra çöpe atmaya gittiğimde tamamen koyulaşmıştı. Yarın gidip vereceğim. Ama hevesim kırılsın istemiyorum. Böyle olup gebe kalan var mı merak ettimİlk başta silik zaman geçtikçe daha da koyu mu oldu yani doğru mu anladım?
Benim de öyleydi. Çok silikten net çizgiye dönmüştü.
Bence kan verin
BenEvet çok silikti ama ciddiye almadım o yüzden. Sonra çöpe atmaya gittiğimde tamamen koyulaşmıştı. Yarın gidip vereceğim. Ama hevesim kırılsın istemiyorum. Böyle olup gebe kalan var mı merak ettim
Umarım öyledir, aslında pek ümidim yok çünkü ilk denemelerimiz.Ben de en son test yaptığım da ilk dakikalarda hafif silik çizgi sonradan baya koyulaşan çizgiye dönmüştü. Bence pozitifadet gününü bekleyip kan verin
Hahahhaha herkes buharlaşma çizgisidir dedi test bozuktur dedi ama 3 teste de aynısı oldu.
Allah bağışlasın
O çizgi beyaz oluyor genelde. Bu çok bariz. Hatta benimkinden de koyu. Bence var, hayırlısı olsun.Hahahhaha herkes buharlaşma çizgisidir dedi test bozuktur dedi ama 3 teste de aynısı oldu.
Tamam çok teşekkür ederimmO çizgi beyaz oluyor genelde. Bu çok bariz. Hatta benimkinden de koyu. Bence var, hayırlısı olsun.
Teşekkür ederimm inşallahO çizgi beyaz oluyor genelde. Bu çok bariz. Hatta benimkinden de koyu. Bence var, hayırlısı olsun.
Cnm bu kadar köyü kuruma olmaz sanmıyorum yaEvet çok silikti ama ciddiye almadım o yüzden. Sonra çöpe atmaya gittiğimde tamamen koyulaşmıştı. Yarın gidip vereceğim. Ama hevesim kırılsın istemiyorum. Böyle olup gebe kalan var mı merak ettim
Bnmkide o şekil olmuştu ilk baş silikti bekledikçe kotulasti ki gebeyim bunkadar kötülük hala gormedimUmarım öyledir, aslında pek ümidim yok çünkü ilk denemelerimiz.
Çok teşekkür ederimmm
BilemiyorumCnm bu kadar köyü kuruma olmaz sanmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?