Kızlar merhaba dün akşama doğru test yaptım tek çizgiydi aradan 1 saat sonra baktım 2. Çizgiyi gördüm dedim geçersiz bu. Tekrar sabah ilk idrarla yaptım oda 1 saat sonra 2. Çizgiyi gördüm böyle olup hamile kalan var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yapcam aynen biraz bekleyim diyorum korkuyorum testi yapmayaBirde erken gebelik testi yapsanız inşallah hayırlısı olur
Allah razı olsun inşallah hiç bir testimde böyle çıkmamıştıErken gebelik testi ya da kan testi verseniz hemen çıkar aslında bazılarında böyle olup hamile olan oluyor. Allah hayırla nasip etsin inşallah vardır
ben varım cnm adetim bir gün geçti yaptım birşey çıkmadı yarım saat sonra baktım ince bir çizgi çıkmış yoktur dedim sonradsnKızlar merhaba dün akşama doğru test yaptım tek çizgiydi aradan 1 saat sonra baktım 2. Çizgiyi gördüm dedim geçersiz bu. Tekrar sabah ilk idrarla yaptım oda 1 saat sonra 2. Çizgiyi gördüm böyle olup hamile kalan var mı acaba?
Eksik yazdım sonradan çıkmıştır diye ihtimal vermedim bir gün daha bekledim sabah saat yedide ilk idrarda yaptım iki üç dk içinde çıktı hamileyim hayırlısı olsun adet olmazsan yapKızlar merhaba dün akşama doğru test yaptım tek çizgiydi aradan 1 saat sonra baktım 2. Çizgiyi gördüm dedim geçersiz bu. Tekrar sabah ilk idrarla yaptım oda 1 saat sonra 2. Çizgiyi gördüm böyle olup hamile kalan var mı acaba?
ben yerleşim kanaması yaptım adet günü leke bir gün sonra testte yarim saat sonra çıktı ikincide bir gün daha bekleyince çıktıAy inşallah vardır![]()
6 gün var canım inşallah vardır bilemiyorum ama kanamalar yaşadım yerleşme kanaması gibi bendeAdetine kaç gün var canım? Geçen ay bunu ben de yaşadım çöpe attığım testte aynıbu çizgi cıktı sonradan ama ne yazıkki bebiş yok. Umarım senin olmuştur
Bende 4 gün yaşadım ama yerleşme mi bilemiyorumİnşallah adet olmazsan vardır zaten ki
ben yerleşim kanaması yaptım adet günü leke bir gün sonra testte yarim saat sonra çıktı ikincide bir gün daha bekleyince çıktı
Teşekkür ederim canım benim senin var mı? Yoksa inşallah rabbim sana da nasip etsin kaç aydır bekliyorum yarın kan vericem inşallah ertesi güne öğrenirim olduğunuAy hadi inşallah bende kanama yoktu. Umarım sende bebiş yerini almıştır![]()
İnşallah canımBende 4 gün yaşadım ama yerleşme mi bilemiyorum
Ay bende seninle aynı durumdayımYok canım 1 yıllık evliyim 8 aydır deniyoruz. 20 eylül adet tarihim ama yine olmadığını biliyorum. Nasip bakalım. Insallah olu bizim de
Yaa heme olur sanıyorduk ne zor şeymiş beklemek. Insallah olur. Allah evlatla imtihan etmesinAy bende seninle aynı durumdayım![]()
Amin bizde öyle sanıyordukYaa heme olur sanıyorduk ne zor şeymiş beklemek. Insallah olur. Allah evlatla imtihan etmesin