Sonradan çıkan ikinci çizgi

Kizlar merhaba d.kontrol hapini biraktigim ilk ay bu. Reglim gecikti ve normalde 10 gun oncesinde olan agrilarim olmadi bi farkliydi bu ay. 2-3 gun geciktim. Bir kac gun once test yaptim negatifti ama kuruma cizgisi vs de yoktu. Dun test yaptim bir tanesinde hafif bi golgegibi cizgi cikti. Aksam bir daha yaptim pek bisey goremeyince beklemeden kaldirdim sabah baktigimda cift cizgi vardi. Bu gun kanda test 0.12 cikti. Ablaminda kanda negatof cikmisti bir kac gun sonra idrarda pozitif cikti ve doktorda keseyi gormustuk. Sizce var mi boyle ihtimaller ya da yasayanlar?
Canım benim de ay başında 0.85 çıktı ama negatifti ara ara sürekli kanamalarım oldu adet gününü bekliyorum olup olmadığını bilmiyorum benim de öyle bekledikten sonra 2. Silik çizgi çıktı. Bi kan ver derim ben

Canım benim de ay başında 0.85 çıktı ama negatifti ara ara sürekli kanamalarım oldu adet gününü bekliyorum olup olmadığını bilmiyorum benim de öyle bekledikten sonra 2. Silik çizgi çıktı. Bi kan ver derim ben
Kanda 0.12 cikmisti ertesi gun regli oldum anladim ki sonradan cikan hafif cizgi her seferinde yaniltici oluyo. Artik belirgin iki kirmizi cizgiyi gormeden umutlanmiucam.. beklentimiz diger aylardan artik😄

Kanda 0.12 cikmisti ertesi gun regli oldum anladim ki sonradan cikan hafif cizgi her seferinde yaniltici oluyo. Artik belirgin iki kirmizi cizgiyi gormeden umutlanmiucam.. beklentimiz diger aylardan artik😄
Evet hamilelik yok demek unutlanmamak lazım bende kafama takıyorum ondan olmuyor 😊

Back
X