Sonradan çıkan silik çizgi

dkabk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
69
2
1
Herkese merhaba 4 gün önce test yaptığımda sonradan silik çizgi çıkmamıştı bu sabah yaptım ilk 1 saat hiç bir şey yoktu sabah baktım böyleydi bu kuruma çizgisi mi
IMG_20220205_115531.webp

Maleseff 10 dk dan sonrasına aldanmayın
Daha önce de yaptım saatler geçmesine rağmen böyle bir şey olmamıştı bazı insanlar bu şekilde öğrenmiş hamile olduğunu ne kadar doğru bilmiyorum ama hamilelik olmasa ikinci çizgi çıkmaz diyorlar şaşırdım

Daha önce başına gelen var mı

Yok mu cevap verecek kimse

Benim gelmisti 1 saat sonra çıkmıştı silik çizgi malasef hamile değildim aksaminda regl oldum umarim bebeginize en kisa zamanda kavusursnz

Benim gelmisti 1 saat sonra çıkmıştı silik çizgi malasef hamile değildim aksaminda regl oldum umarim bebeginize en kisa zamanda kavusursnz
Yok gebelik olsun istemiyorum

Merhabalar. Regl günümden 10 gün öncesinde kasık agrilarim karin ağrılarım basladı son 5 gun kala da bariz bir şekilde bel ağrısı kalça ağrısı ve sırt ağrısı ara ara mide bulantisi yaşadım pazarı pazartesiye gece sol kasigimda cok batma oldu uyutmadı beni gogsulerim dolgun ama ara ara agriyor ve damarlarım belirginlesti günlerdir aynı adet sancısıyla kalkıyorum kesin bu sefer oldum diye ama bisey yok reglim henuz 1 gün gecikti ama belirtilerden dolayi bu sabah test yaptım sizce ikinci cizgi silikte olsa varmı yoksa ben hayal mi görüyorum 😔

Eklentiler

• 20220209_151213.webp
    20220209_151213.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 1.284
Back
X