Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maleseff 10 dk dan sonrasına aldanmayınHerkese merhaba 4 gün önce test yaptığımda sonradan silik çizgi çıkmamıştı bu sabah yaptım ilk 1 saat hiç bir şey yoktu sabah baktım böyleydi bu kuruma çizgisi miEki Görüntüle 3001190
Daha önce de yaptım saatler geçmesine rağmen böyle bir şey olmamıştı bazı insanlar bu şekilde öğrenmiş hamile olduğunu ne kadar doğru bilmiyorum ama hamilelik olmasa ikinci çizgi çıkmaz diyorlar şaşırdımMaleseff 10 dk dan sonrasına aldanmayın
Yok gebelik olsun istemiyorumBenim gelmisti 1 saat sonra çıkmıştı silik çizgi malasef hamile değildim aksaminda regl oldum umarim bebeginize en kisa zamanda kavusursnz
O zaman rahat olun yoktur ama gene kesin emin olmak icin kan testi verinYok gebelik olsun istemiyorum
Çok yeni olduğunda da olabiliyorHerkese merhaba 4 gün önce test yaptığımda sonradan silik çizgi çıkmamıştı bu sabah yaptım ilk 1 saat hiç bir şey yoktu sabah baktım böyleydi bu kuruma çizgisi miEki Görüntüle 3001190
Regl oldum maalesef bu testten iki gun sonra kimyasaldı muhtemelengebelik vartebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
AminRabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin herkese
Sizin başınıza geldi mi?Çok yeni olduğunda da olabiliyor