Bence güvenilir canım çünkü ben 5 tane almıştım gecikme olmadan da varsa belli oluyor diye adet tarihimden önce yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı. 5 tanesini de yaptım çıkmadı adet oldum bugün zatenCanım Benimkide awox marka bende güvenilir olduğunu duydum benimde 1 hafta gecikmem var şimdi sen öyle deyince acaba yanlışmı sonuç diye düşünür oldum yarın kan testi verebilirim
Hakkında hayırlosı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşaAllahBence güvenilir canım çünkü ben 5 tane almıştım gecikme olmadan da varsa belli oluyor diye adet tarihimden önce yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı. 5 tanesini de yaptım çıkmadı adet oldum bugün zaten
Bencede git ver canım bende vardır inşaAllahHakkında hayırlosı olsun canım Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin inşaAllahbende öyle duymuştum awox markasını adet olacakmısım gibi ağrım var belim ve kasıklarım çok ağrıyor test böyle çıkmasına rağmen hasta olucam herhalde diyip bekliyorum belki yarın acile gider bu bahaneyle testte isterim . Hiç beklemiyordum aslında hatta gecikmeyi uygulama hatırlatınca farkettim bugünde 2 saat sıvı alımını durdurup yapınca ufak bi şok geçirdim 2 gün gecikincede yapmıstım ama o hemen çıkmamıstı çok sonra atmaya gidince farketmiştir o yüzden kuruma çizgisidir diye düşünüp hep hasta olacagım diye bekledim 1 hafta geçince bu akşam yaptım Rabbim hayırlısını versin hepimiz hakkında
Tamam canım haber veririm tabiki. Dimi genelde öyle diyorlar evet yüzümdede adetten önce hep sivilce çıkardı bu sefer hiçbir şey yokBencede git ver canım bende vardır inşaAllaheğer ki pozitifse bizede haber ver yaa zaten gebelik belirtisi de adet gibi o yüzden insanlar bazen adet sanıyor ama gebelik oluşuyor aslında
Bak ne güzel aslında insan dikkatli bakınca belirtiler de bazen değişikliklerde oluyorTamam canım haber veririm tabiki. Dimi genelde öyle diyorlar evet yüzümdede adetten önce hep sivilce çıkardı bu sefer hiçbir şey yok
Aslında şuan hiç düşünmüyordum oğlum 4 ay sonra yeni 2 yaşına girecek hatta görünce ağladım eşimde kızdı bana çünkü oğlumda çok uğraşmıştık eğer olduysa Rabbimin bildiği vardır o kadar uğraştık olmadı korunurken oldu eğer varsa diyorBak ne güzel aslında insan dikkatli bakınca belirtiler de bazen değişikliklerde oluyorpozitif düşünelim ki pozitif olsun
Öyle oluyor ama gerçekten ilki zor oluyor ikinci daha kolay çünkü aslında kafa rahat çocuk düşüncesi olmuyorAslında şuan hiç düşünmüyordum oğlum 4 ay sonra yeni 2 yaşına girecek hatta görünce ağladım eşimde kızdı bana çünkü oğlumda çok uğraşmıştık eğer olduysa Rabbimin bildiği vardır o kadar uğraştık olmadı korunurken oldu eğer varsa diyor
İkinci değil üçüncü olacak canımÖyle oluyor ama gerçekten ilki zor oluyor ikinci daha kolay çünkü aslında kafa rahat çocuk düşüncesi olmuyorozaman senin için hangisi hayırlı olucaksa o olsun canım çünkü Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez
Böyle olumlu düşününce herşey daha güzel olur zaten canımİkinci değil üçüncü olacak canımAnnenin sevgisi hiç bitmez üçede yeter onada Rabbim annelere öyle güç sabır veriyorki yeterki sağlıklı olsunlar isterim tabi sadece küçük oğlum bebek daha o yüzden biraz şey yapmıştım he birde büyük oğlum da okula başlayacak bu yaz benim için biraz zorlu olacak ama eşim saolsun bu konuda destekçim hallederiz her şeyi sağlıklı olsun yeterki dedi bende alışıyprum sanırım yavaş yavaş var ise başım gözüm üstüne
Amin saol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ah inşAllah bende çok isterim ama ilk isteğim sağlıklı olmasıBöyle olumlu düşününce herşey daha güzel olur zaten canımAh maşaAllah Allah bağışlasın ikisinide belkide bu sefer bir tane prensesiniz olur
Amin saol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ah inşAllah bende çok isterim ama ilk isteğim sağlıklı olmasısende durumlar ne
İnşAllah en kısa zamanda hayırlısı ile olsunİnşaAllah canım benimBenim henüz çocuğum yok bizde çok istiyoruz ama daha nasip olmadı
Amin amin inşaAllah canım çok teşekkür ederimİnşAllah en kısa zamanda hayırlısı ile olsun
Belim ve kasığım çok ağrıyor normalmi acaba ya birkaç topiğe yazdım ama cevap gelmedi bununla ilgiliAmin amin inşaAllah canım çok teşekkür ederim
Tabiki normal canım genelde en çok kasık gölgesinde ağrı oluyormuş oda galiba gebelik varsa bebek yerleştiği için oluyorBelim ve kasığım çok ağrıyor normalmi acaba ya birkaç topiğe yazdım ama cevap gelmedi bununla ilgili
İki tane çocuğum biriside daha 19 ay önce oldu ama inan hiç hatırlamıyorum nasıl olmuştu böyle olmuşmuydu diyeTabiki normal canım genelde en çok kasık gölgesinde ağrı oluyormuş oda galiba gebelik varsa bebek yerleştiği için oluyor
Her hamilelik farklı oluyor aslında o yüzdenİki tane çocuğum biriside daha 19 ay önce oldu ama inan hiç hatırlamıyorum nasıl olmuştu böyle olmuşmuydu diyesadece ilk evlendiğimde ikizlere hamileyim o zaman çok mide bulantım olmuştu sürekli kusuyprdum o aklımda
Evet 2. Oğlumda ebeye bunda çok farklı ilerliyor dediğimi hatırlıyorum ama ne farklıydı onu bilmiyorumHer hamilelik farklı oluyor aslında o yüzdenkız yada erkek bebek olunca bile okadar çok fark var ki çevremde gördüğüm kadarını söylüyorum çok fark var ama bazen iki defa erkek yada kız olsada onların bile farklı olabiliyor
Bende 5 yıllık evliyim canım 3 yıldır düşünmeye başladık olmayınca doktora gittik sebepsiz infertilite dedi yani sebepsiz yere olmuyor dedi beklemek istemedik iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm tüp bebekte tuttu aslında ama 15,. haftalıkken kaybettim bebeğimi sonra da artık akışına bırakmaya karar verdim kendime biraz zaman vermek istedim artıkEvet 2. Oğlumda ebeye bunda çok farklı ilerliyor dediğimi hatırlıyorum ama ne farklıydı onu bilmiyorumah canım inşAllah inşAllah en kısa zamanda kucagın dolar ümidini sakın kaybetme benim ilk 1 buçuk sene sonra oldu ikizdi sonra gelişmedi kürtaj oldum ondan 5 ay sonra oğluma hamile kaldım o doğduktan sonra hiç korunmadım hemen olsun ikizlerim gitti bunlar ikiz gibi büyürler dedim tam 4 sene sonra oldu buda eğer var ise hiç düşünmediğimiz anda bir günlük bir şeyle oldu streste etkiliyor sanırım akışına bırakmak lazım biliyorum çok zor ama seninde mental olarak iyi olman lazım naçizane
Süper çok iyi yapmışsınBende 5 yıllık evliyim canım 3 yıldır düşünmeye başladık olmayınca doktora gittik sebepsiz infertilite dedi yani sebepsiz yere olmuyor dedi beklemek istemedik iki aşılama bir tüp bebek tedavisi gördüm tüp bebekte tuttu aslında ama 15,. haftalıkken kaybettim bebeğimi sonra da artık akışına bırakmaya karar verdim kendime biraz zaman vermek istedim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?