• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonradan çıkan silik çizgi

ysmozr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
8
1
6
24
Merhaba ben akşam test yaptım bi kaç saat sonra testin silik çizgisi belirginleşti başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_6201.webp
    IMG_6201.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 66
İlk defa başıma geldi 2 gün önceden duran test tek çizgiydi teşekkür ederim
Canım kan vermeden bilmezsin bende yaptım akşama baktım çizgi var ertesi gün yaptım yine 10 15 dk sonra Silik çizgi oldu kana gittim 82 çıktı cuma tekrar gidicem sende bi tahlil ver anlarsin

Canım kan vermeden bilmezsin bende yaptım akşama baktım çizgi var ertesi gün yaptım yine 10 15 dk sonra Silik çizgi oldu kana gittim 82 çıktı cuma tekrar gidicem sende bi tahlil ver anlarsin
Siz çizgiyi ne kadar sonra gördünüz ben ilk 10 dk görmedim sonrasında da bakmadım kafamı karıştıran durum bu oldu

Benim de birkaç saat sonra böyle olmustu ama regl oldum hamile değildim. Hala olmazsaniz tabi yeniden yapin

Benim de birkaç saat sonra böyle olmustu ama regl oldum hamile değildim. Hala olmazsaniz tabi yeniden yapin
Benimde reglimin gecikmesinin 3. Günündeyim pcos var normalde hiç gecikme yaşamam ama test yapıyorum negatif çıkıyor acaba geç döllenme olabikir mi

pcosta geç döllenme olabiliyor tabi ki
Normalde regl olmama yakın inanılmaz akıntı yaşardım ama şimdi hiç akıntım falan yok sadece bi kaç gün önceye kadar aşırı aşırı bi göğüs ağrım vardı ucuna hiç dokunamıyordum bile şimdi ağrım hafifledi biraz fakat ağrı devam ediyor tek belirtim o onun dışında hiçbir belirtim yok

Normalde regl olmama yakın inanılmaz akıntı yaşardım ama şimdi hiç akıntım falan yok sadece bi kaç gün önceye kadar aşırı aşırı bi göğüs ağrım vardı ucuna hiç dokunamıyordum bile şimdi ağrım hafifledi biraz fakat ağrı devam ediyor tek belirtim o onun dışında hiçbir belirtim yok
İdrar yanmam oldu bi kaç gün önce

Benimde böyle oldu daha önce birinde hamileydim diğerinde değildim kurumaymış 😅 laboquick bende kuruma çizgisi çıkardı başka bir testiniz varsa tekrar edin

Back
X