• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sonradan pozitif cikar mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne düşünüyorsunuz? Fotoğraftan daha kırmızı normalde

• Gebelik olabilir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

papatyaseverbiri

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2024
47
20
8
28
1000176393.webp

Fotoğrafta net belli olmuyor. Testi 2 gun once yaptım cizgi yoktu, bugün baktim balığın bir cizgi çıkmış. Bu markayı hep kullanıyorum daha once hic kuruma çizgisi çıkarmadı.

Regl günümden önceki 5. Günümdü yaptığımda. Yorumlarınızi merak ediyorum kuruma gören var mi bu sekilde. Prodoctor marka ergen gebelik testi

Eki Görüntüle 3660626
Fotoğrafta net belli olmuyor. Testi 2 gun once yaptım cizgi yoktu, bugün baktim balığın bir cizgi çıkmış. Bu markayı hep kullanıyorum daha once hic kuruma çizgisi çıkarmadı.

Regl günümden önceki 5. Günümdü yaptığımda. Yorumlarınızi merak ediyorum kuruma gören var mi bu sekilde. Prodoctor marka ergen gebelik testi
İki gün sonrayı birak 2 saat sonra çıkan çizgi bile geçersizdir. Biraz erken yapmışsınız testi. Adet günü yaparsanız inşallah daha sağlıklı sonuç alırsınız 💐

Eki Görüntüle 3660626

Test ilk 10 dk sı önemli diye biliyorum, malesef ben çizgi göremedim belki yükleme kalitesindendir 🙏🏻 regl gününde tekrarlayın derim

Eki Görüntüle 3660626

Testleri 15 dk dan sonra çöpe atın, olduğunda zaten başta çıkıyor

Back
X