bence biran önce söylemeniz gerekir. saklamak canınızı daha çok acıtacak gibi. keşke böyle bir yalana baş vurmasaydınız ama olan olmuş. mutlaka kızacaktır size kim olsa kızar. sizi gerçekten seviyorsa bence affeder diye düşünüyorum bol şanslar. buarada siz kaç yaşındasınız? o kaç yaşında?
ben 82 o ise 88 cnm sanırım boş hayal benimkisi
aradaki yaş farkı uçurum değil bence insanlar 20 yaş küçük kişilerle beraber oluyorr. 5.6 yaş neki? sadece ondan saklamanız kötü olmuş. umarım öğrendiğinde affeder
6 yaş çok az bir fark. İkiniz de gençsiniz. Eğer küçücük bir 6 yaş için senden vazgeçecek tiyniyette bir insansa isabet olur zaten. Herşey yaş mı yani??? Gerçek sevgi yaş tanır mı?? Ama sizin saklamanız hatalı olmuş, saklanacak birşey yokmuş çünkü ortada. Durduk yere sıkıntı yaratmışsınız gibi olmuş.
benimde erkek arkdaşımla aramda 2 yaş var annesigile söylemedi hala başkalarınada söylememize gerek yok annemler bilsin yeter dedi ama hala söylemedi çekiniyomu sizce ailesinden tepki alırmı hep aklıma geliyo bazen aslnda 3 yaş var sanırım aramızda korkuyorum aılesı ogrennce tepkılerını merak edıyorum canım senınkı daha fazla ama eger seı gercekten sevıyosa kabullenır bı sure sonra affeder aılesının soledıklerınıde takmaz ıkna eder onları uzulme
Canım bnm o eski kafalı dediğin nice neneler dedeler tanıyorum
yaşı erkeğinkinden büyük eskilerde çok var bu zaten yani eskiyle yeniyle alakası yok.
Yaşında hiç problemi yok abes bir görüntü yoksa.
Takılman gereken 'yalan' söylemiş olman.
Erkekler pek yalana değilde neden yalan söylediğine takarlar.
Ki sevgilinde sezmiş öyle diyorsun,eğer bunun için ayrılacak olsaydı bunu ortaya çıkarırdı.
Eminim yalan söylediğin için itiraf etmeni bekliyor takılcağı tek nokta yalan söylemiş olman olcak.
Geç olmadan söylemelisin.
cnm bırak ondan büyük görünmem o benden rahat 5 yaş büyük duruyor en az yani...çok minyonum ama şoke olacak 6 yaş birden duyunca..çıldırmak üzereyim..nasıl ne şekilde açıklayayım yardım edin lütfen
cnm ben ona yalnış yapmadımki..çok fedakarlık bile yaptım bu boyuta gelmiş bir ilişki bu sebepten biterse haketmiş olurmuyum bilmiyorum..yaş meselsine çok takılıyor çünkü anladığım kadarıyla..beni aşağılar ve imada bulunur yavaş yavaş uzaklaşırsa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?