hayatımdaki insanda 5-6 yaş kadar büyüğüm ve beni kendisiyle aynı yaş biliyor diye konu açmıştım.bana kızacak ve tepki vereceğinizi biliyorum ama bunu ona açıklamak hiçmi hiç kolay değil..birdahaki ay için nişan planı yapıyoruz ama ben bundan önce ona gerçeği açıklamak zorundayım..onunla o kadar çok hayal kurdumki,öyle planlar yaptıkki,onu hayal kırıklığına uğratmaktan ve hayallerimin,hayallerimizin yerle bir olmasından,yavaş yavaş benden uzaklaşmasından hayatımdan tamamen çıkıp gimesinden öylesine çok korkuyorumki..ne zaman şimdi açıklayacağım,şidi söyleyeceğim dediysemde o an tutulup kaldım..1 yıl önce tanıştığımızda ben senden büyüğüm diye espri olarak vurgulamıştım sonrada konusu olmadı ilişkimizin bu boyuta geleceğini asla düşünmedim çünkü..hayat öyle bir serüvenki,sürüklüyor ummadığın yerlere..daha önce yaptığım espri aklında kalmış olacakki son 3 haftadır kimliğimi görmek istiyor annemin yaşını filan soruyor.görüntü olarak o benden 10 yaş büyük duruyor ama sonuç tam tersi tabiki..bişeylerin farkında benim cesaret edmeyip söylemediğimin farkında ama 6 yaş birden ummadığına emini..bunu öğrenince evlilik hayalleri kuran yüreği kalbi güzel insana hayal kırıklığı yaşatacağım..üstelik aileside çok eski kafalı.beynim durmuş durumda ama tek bildiğim ciddi boyta gelmeden bunu açıklamam..peki yaa öğrenince çok büyüksün diye aşağılar yada imalı konuşup benden uzaklaşırsa bunu nasıl toparlarım hiç bilemiyorum
knu başlığında yazdığım gibi ben boş hayalin peşindenmi gitmişim şimdiye kadar çoku fazla şey istemişim sizcede ??bu soru beynimi kemiriyor ve inanın çok zor durumdayım