• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonu olmayan boş bir hayalmi ?çokmu fazla şey bekliyorum hayattan diye düşünüyorum

nehirim99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
43
0
36
Bursa
hayatımdaki insanda 5-6 yaş kadar büyüğüm ve beni kendisiyle aynı yaş biliyor diye konu açmıştım.bana kızacak ve tepki vereceğinizi biliyorum ama bunu ona açıklamak hiçmi hiç kolay değil..birdahaki ay için nişan planı yapıyoruz ama ben bundan önce ona gerçeği açıklamak zorundayım..onunla o kadar çok hayal kurdumki,öyle planlar yaptıkki,onu hayal kırıklığına uğratmaktan ve hayallerimin,hayallerimizin yerle bir olmasından,yavaş yavaş benden uzaklaşmasından hayatımdan tamamen çıkıp gimesinden öylesine çok korkuyorumki..ne zaman şimdi açıklayacağım,şidi söyleyeceğim dediysemde o an tutulup kaldım..1 yıl önce tanıştığımızda ben senden büyüğüm diye espri olarak vurgulamıştım sonrada konusu olmadı ilişkimizin bu boyuta geleceğini asla düşünmedim çünkü..hayat öyle bir serüvenki,sürüklüyor ummadığın yerlere..daha önce yaptığım espri aklında kalmış olacakki son 3 haftadır kimliğimi görmek istiyor annemin yaşını filan soruyor.görüntü olarak o benden 10 yaş büyük duruyor ama sonuç tam tersi tabiki..bişeylerin farkında benim cesaret edmeyip söylemediğimin farkında ama 6 yaş birden ummadığına emini..bunu öğrenince evlilik hayalleri kuran yüreği kalbi güzel insana hayal kırıklığı yaşatacağım..üstelik aileside çok eski kafalı.beynim durmuş durumda ama tek bildiğim ciddi boyta gelmeden bunu açıklamam..peki yaa öğrenince çok büyüksün diye aşağılar yada imalı konuşup benden uzaklaşırsa bunu nasıl toparlarım hiç bilemiyorum:( knu başlığında yazdığım gibi ben boş hayalin peşindenmi gitmişim şimdiye kadar çoku fazla şey istemişim sizcede ??bu soru beynimi kemiriyor ve inanın çok zor durumdayım

bence biran önce söylemeniz gerekir. saklamak canınızı daha çok acıtacak gibi. keşke böyle bir yalana baş vurmasaydınız ama olan olmuş. mutlaka kızacaktır size kim olsa kızar. sizi gerçekten seviyorsa bence affeder diye düşünüyorum bol şanslar. buarada siz kaç yaşındasınız? o kaç yaşında?

bence biran önce söylemeniz gerekir. saklamak canınızı daha çok acıtacak gibi. keşke böyle bir yalana baş vurmasaydınız ama olan olmuş. mutlaka kızacaktır size kim olsa kızar. sizi gerçekten seviyorsa bence affeder diye düşünüyorum bol şanslar. buarada siz kaç yaşındasınız? o kaç yaşında?

ben 82 o ise 88 cnm sanırım boş hayal benimkisi

aradaki yaş farkı uçurum değil bence insanlar 20 yaş küçük kişilerle beraber oluyorr. 5.6 yaş neki? sadece ondan saklamanız kötü olmuş. umarım öğrendiğinde affeder

cnm ben ona yalnış yapmadımki..çok fedakarlık bile yaptım bu boyuta gelmiş bir ilişki bu sebepten biterse haketmiş olurmuyum bilmiyorum..yaş meselsine çok takılıyor çünkü anladığım kadarıyla..beni aşağılar ve imada bulunur yavaş yavaş uzaklaşırsa diye korkuyorum

eninde sonunda öğrenecek , yarın söyle kurtul kimliğini önğne koy, ne kadar erken olursa o kadar iyi eninde sonunda bişiler olacak ...

6 yaş çok az bir fark. İkiniz de gençsiniz. Eğer küçücük bir 6 yaş için senden vazgeçecek tiyniyette bir insansa isabet olur zaten. Herşey yaş mı yani??? Gerçek sevgi yaş tanır mı?? Ama sizin saklamanız hatalı olmuş, saklanacak birşey yokmuş çünkü ortada. Durduk yere sıkıntı yaratmışsınız gibi olmuş.

aynı durumu yaşadım.. fakat farklı şekilde... ben ondan büyüktüm ama onu benden büyük sanıyodum.. aylarca saklamıştı.. sonra dedesinden öğrenmiştim.. çok kızdım öfkelendim ama sonrasında affettim.. çünkü seviyordum... o da seni gerçekten seviyorsa kızgınlıktan sonra affedecektir... ama üzgünüm ki "bana yalan söyledin bu ilişki yalanla başlamış" diye kurulacak olan bir cümleye hazırlıklı ol :50: neden söyleyemediğini anlat biraz duygusala bağla falan..

benimde erkek arkdaşımla aramda 2 yaş var annesigile söylemedi hala başkalarınada söylememize gerek yok annemler bilsin yeter dedi ama hala söylemedi çekiniyomu sizce ailesinden tepki alırmı hep aklıma geliyo bazen aslnda 3 yaş var sanırım aramızda korkuyorum aılesı ogrennce tepkılerını merak edıyorum canım senınkı daha fazla ama eger seı gercekten sevıyosa kabullenır bı sure sonra affeder aılesının soledıklerınıde takmaz ıkna eder onları uzulme

Son düzenleme:
Canım bnm o eski kafalı dediğin nice neneler dedeler tanıyorum
yaşı erkeğinkinden büyük eskilerde çok var bu zaten yani eskiyle yeniyle alakası yok.
Yaşında hiç problemi yok abes bir görüntü yoksa.
Takılman gereken 'yalan' söylemiş olman.
Erkekler pek yalana değilde neden yalan söylediğine takarlar.
Ki sevgilinde sezmiş öyle diyorsun,eğer bunun için ayrılacak olsaydı bunu ortaya çıkarırdı.
Eminim yalan söylediğin için itiraf etmeni bekliyor takılcağı tek nokta yalan söylemiş olman olcak.
Geç olmadan söylemelisin.

6 yaş çok az bir fark. İkiniz de gençsiniz. Eğer küçücük bir 6 yaş için senden vazgeçecek tiyniyette bir insansa isabet olur zaten. Herşey yaş mı yani??? Gerçek sevgi yaş tanır mı?? Ama sizin saklamanız hatalı olmuş, saklanacak birşey yokmuş çünkü ortada. Durduk yere sıkıntı yaratmışsınız gibi olmuş.

cnm o 24 ben 29 ve evde kalmış zihniyeti oluşturacak..nişan tarihi yaklaştıkça sürekli öküz altında buzağı arıyormuş gibi şüpheci sorular soruyor..geçen hafta görüşemizde sen benden büyüksün abla diyeceğim diye espri tarzında laf attı sonra konu değişti..bildiğim tek şey 6 yaş olduğunu tahmin etmiyor..

benimde erkek arkdaşımla aramda 2 yaş var annesigile söylemedi hala başkalarınada söylememize gerek yok annemler bilsin yeter dedi ama hala söylemedi çekiniyomu sizce ailesinden tepki alırmı hep aklıma geliyo bazen aslnda 3 yaş var sanırım aramızda korkuyorum aılesı ogrennce tepkılerını merak edıyorum canım senınkı daha fazla ama eger seı gercekten sevıyosa kabullenır bı sure sonra affeder aılesının soledıklerınıde takmaz ıkna eder onları uzulme

cnm sürekli kimliğimi soruyor açıklayacağım ama nasıl??benden soğur uzaklaşırsa..bu aşamaya gelmiş bir ilişki..imada bulunursa her konuşmada..yada açık açık olmaz derse..o kadar çok korkuyorumki...elim ayağım titiryor düşündükçe uyuyamaz oldum

Canım bnm o eski kafalı dediğin nice neneler dedeler tanıyorum
yaşı erkeğinkinden büyük eskilerde çok var bu zaten yani eskiyle yeniyle alakası yok.
Yaşında hiç problemi yok abes bir görüntü yoksa.
Takılman gereken 'yalan' söylemiş olman.
Erkekler pek yalana değilde neden yalan söylediğine takarlar.
Ki sevgilinde sezmiş öyle diyorsun,eğer bunun için ayrılacak olsaydı bunu ortaya çıkarırdı.
Eminim yalan söylediğin için itiraf etmeni bekliyor takılcağı tek nokta yalan söylemiş olman olcak.
Geç olmadan söylemelisin.

cnm bırak ondan büyük görünmem o benden rahat 5 yaş büyük duruyor en az yani...çok minyonum ama şoke olacak 6 yaş birden duyunca..çıldırmak üzereyim..nasıl ne şekilde açıklayayım yardım edin lütfen

Okadar büyütme gözünde bu sorunu ya
öyle terkedilcek bir mesele değil bana göre.Kimliğini verirsin eline sakladım yaşımı hep erteledim bu gerçeği açıklamayı
ilişkimizi etkileciğini düşündüm ama sonra düşündümde sevgimiz şu küçük,kötü amaçla söylenmemiş yalanı aşabilceğini düşündüm
dersin.Yalvar yakar çok büyük bir yalan söylemiş gibi abartılı açıklarsan bu durumu
Oda bu yalanı gözünde büyütür.
Olabildiğine yalın bir şekilde açklarsın...
cnm bırak ondan büyük görünmem o benden rahat 5 yaş büyük duruyor en az yani...çok minyonum ama şoke olacak 6 yaş birden duyunca..çıldırmak üzereyim..nasıl ne şekilde açıklayayım yardım edin lütfen

soyle kurtul bence inceldigi yerden kopsun nasil olsa ogrenecek ha bugun ha yarin. tepkisine gore tavrini alirsin sende ...

cnm ben ona yalnış yapmadımki..çok fedakarlık bile yaptım bu boyuta gelmiş bir ilişki bu sebepten biterse haketmiş olurmuyum bilmiyorum..yaş meselsine çok takılıyor çünkü anladığım kadarıyla..beni aşağılar ve imada bulunur yavaş yavaş uzaklaşırsa diye korkuyorum

anlıyorum seni. aynı olay bir arkadaşımındda başına gelmişti. o anlık gafletle yada iş ciddiye binmez düşüncesiyle yaşını saklamış aynı yaştayız demiş. sonuç aşık oldu ve kaybetme korkusuyla bir türlü yüzüne söyleyemedi. en sonunda bir mektupla onu nekadar çok sevdiğini belirterek herşeyi anlatmış. erkek baştan kızmış tabi. niye yalan söylediği için. sonunda affetti. ve evlendiler tabi baştan ailesi tepki gösterdi. sonra onlarda kabullendi şimdi ondan iyi gelin yok:1: şuan çok mutlular birde çocukları var. dilerim aynısı senin içinde olur. seni gerçekten seviyorsa affedecektir. sadece biraz cesaretini toplayıp daha fazla uzatmadan ona söylemen lazım..

Back
X