- 20 Mart 2012
- 277
- 22
- 118
- Konu Sahibi ElifZehra_
arkadaslar ya 2 gün arayla ıkı idrar testi yaptım ıkısı pozitif Kan Sonucu 5,33 NEDİR??
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testıne gore hamılelık cıkmamıs..normalde kan degerının her gun ıkıye katlaması gerek 2 3 gun sonra tekrar kan testı yaptır cnm yukselırse sorun yok..
arkadaslar ya 2 gün arayla ıkı idrar testi yaptım ıkısı pozitif Kan Sonucu 5,33 NEDİR??
kimyasal olabilir canım ama inş değildir..
2 gün sonra tekrarla kan testini, tabi kimyasalsa gerek kalmadan bikaç güne adette olabilirsin
bnm değerim 4 çıktıktan sonraki gün adetim başlamıştı,
umarım senin geç döllenme flndırda tutunur bebeğin..
ay canım kimyasal olmasın ınsallah ya birde şöyle yazıor mIU/mL 0-20 bu konuda bılgınız varmı(
inşaallah değildir canım testi tekrarla 2 gün sonra artar inş değerin.
değern 5 çıkmış ya o la 20 arasında olduğunu belirtiyor,
5in üzeri teoride gebelik ama regl gününden itibaren değerin daha yüksk çıkması beklenir.
100e yakın bi değer bekliyorlar genelde sanırım, geç döllenme olmadysa eğer.
5 çok küçük değer beklemen lazım hakkında hayırlısı cnm :26:
hamilein canım...stres yapma...sadece 3 gün sonra tekrarla bakalım....artarsa süper...
aaaaaay ya inşallah morel oldu bana bu yaaaa canım benm ağzın bal yesin zaten az once tekrar idrar testi yaptım oda pozitif..
canım umutsuzluğa kapılma idrarda pozitifi görmüşsün ve kandada 5,33 çıkmış bence yükselir,geç döllenme olmuştur...allah gönlüne göre versin inş hamilesindir canım
hayır yükselmedi ve hamile değilmişim gecen ay. Rabbim cok şükür bu ay nasip etti...
gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
diğer konunuda okudum kafaya takmadım oldu demişsin bu ay bende kafama takmamaya çalışıyorum inş benimde olur
darısı isteyen herkesin başına olsun ben dahil![]()