sonuç 5 ne demek oluyor ya :((((

bu sonucu nasıl değerlendirmeli?

• maalesef...

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
arkadaslar ya 2 gün arayla ıkı idrar testi yaptım ıkısı pozitif Kan Sonucu 5,33 NEDİR??

Son düzenleme:
kan testıne gore hamılelık cıkmamıs..normalde kan degerının her gun ıkıye katlaması gerek 2 3 gun sonra tekrar kan testı yaptır cnm yukselırse sorun yok..

kan testıne gore hamılelık cıkmamıs..normalde kan degerının her gun ıkıye katlaması gerek 2 3 gun sonra tekrar kan testı yaptır cnm yukselırse sorun yok..

su an cok kötüyüm canım ya elimde idrar testi apacık pozitif hemde ıkınci bu ve kan sonucu 5,33 yeterli değilmi kaç olması lazım hem daha günüm yeni gecti( ve normalde asla şaşmaz) 10 gun olmadan yaptım ondanmı düşük bu seviye ve artarmı ya ((dayanamıorum

arkadaslar ya 2 gün arayla ıkı idrar testi yaptım ıkısı pozitif Kan Sonucu 5,33 NEDİR??

kimyasal olabilir canım ama inş değildir..
2 gün sonra tekrarla kan testini, tabi kimyasalsa gerek kalmadan bikaç güne adette olabilirsin
bnm değerim 4 çıktıktan sonraki gün adetim başlamıştı,
umarım senin geç döllenme flndırda tutunur bebeğin..

ay canım kimyasal olmasın ınsallah ya birde şöyle yazıor mIU/mL 0-20 bu konuda bılgınız varmı(

ay canım kimyasal olmasın ınsallah ya birde şöyle yazıor mIU/mL 0-20 bu konuda bılgınız varmı(

inşaallah değildir canım testi tekrarla 2 gün sonra artar inş değerin.
değern 5 çıkmış ya o la 20 arasında olduğunu belirtiyor,
5in üzeri teoride gebelik ama regl gününden itibaren değerin daha yüksk çıkması beklenir.
100e yakın bi değer bekliyorlar genelde sanırım, geç döllenme olmadysa eğer.
5 çok küçük değer beklemen lazım hakkında hayırlısı cnm
:26:

bir iki gün daha bekliycem yıne ve beklemek cok zor ya aylardır zaten cok istiyoruz yınede ben labratuvar sonucunu eklemek istedım

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

hamilein canım...stres yapma...sadece 3 gün sonra tekrarla bakalım....artarsa süper...

aaaaaay ya inşallah morel oldu bana bu yaaaa canım benm ağzın bal yesin zaten az once tekrar idrar testi yaptım oda pozitif..

canım umutsuzluğa kapılma idrarda pozitifi görmüşsün ve kandada 5,33 çıkmış bence yükselir,geç döllenme olmuştur...ALLAH gönlüne göre versin inş hamilesindir canım

canım umutsuzluğa kapılma idrarda pozitifi görmüşsün ve kandada 5,33 çıkmış bence yükselir,geç döllenme olmuştur...allah gönlüne göre versin inş hamilesindir canım

hayır yükselmedi ve hamile değilmişim gecen ay. Rabbim cok şükür bu ay nasip etti...

hayır yükselmedi ve hamile değilmişim gecen ay. Rabbim cok şükür bu ay nasip etti...

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah
diğer konunuda okudum kafaya takmadım oldu demişsin bu ay bende kafama takmamaya çalışıyorum inş benimde olur
darısı isteyen herkesin başına olsun ben dahil

amin inşallah canım Rabbim sanada nasip etsin

Sorma canım ya bak görüyorun daha gecen yine yine hastahne yine kan tahlili artık kafayı yicek gibiydim ama adet olunca gecen ay cok cok üzüldüm cunki burdaki arkadaslar üzülme artar dedi ama maalesef sonuç hüsran olunca cok ağladım ya eşimle dısarda gezerken bile gözlerim yaş geliyordu sonra oda bı ıkı konusunca benle tamam artık yeter dedim ve vallahi inanılmaz bi şekilde bıraktım gitti ya ne gün saymak ne acaba bu ay varmı ? ne belirtiler hiç hiiç bunlara takılmadım ve çok şükür oldu ve insanlar bosuna konusmuyormus ya ben ne kadar sinir olssamda KAFAYA TAKMA diyenlere kesinlikle doğru ya!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…