Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmem olmadı . Adetime dört gün var. Ama yumurtlamayı ilk adetin 11. Günü gördüm. 28 günde bir adetim oluyor. Bazen iki gün erken de olduğum oluyor duSon adet tarihine göre hesaplanır çok yeni olup yüksek cikanda var düşük olup gecikende var kaç gün oldu gecikmenize
Son adet tarihim 13 AğustosSon adet tarihine göre hesaplanır çok yeni olup yüksek cikanda var düşük olup gecikende var kaç gün oldu gecikmenize
3haftalik falan o zaman erken yumurtlama olduğu için erken ogrenmissiniz iki gün sonra tekrarlayın iki katı çıkarsa sağlıklı ilerliyor demekSon adet tarihim 13 Ağustos
Bir de aklıma takıldı. Evde süpürge falan yapmamam gerek dimi. İlk gebeliğim o yüzden korkuyorum bir şey olur diye3haftalik falan o zaman erken yumurtlama olduğu için erken ogrenmissiniz iki gün sonra tekrarlayın iki katı çıkarsa sağlıklı ilerliyor demek
Çok fazla ağır işler yapmayın yukari doğru uzanıp birşeyler almayın çok bilgim yok ama dikkatli olmakta fayda varBir de aklıma takıldı. Evde süpürge falan yapmamam gerek dimi. İlk gebeliğim o yüzden korkuyorum bir şey olur diye![]()
Sag ol canım dikkat edeyim öyleyseÇok fazla ağır işler yapmayın yukari doğru uzanıp birşeyler almayın çok bilgim yok ama dikkatli olmakta fayda var
Kağıt üstünde hamilelik son adet tarihi 1. Güne göre hesaplanıyor. Ama gerçekte kimi erken kimi biraz daha geç döllenme yaşıyor. O yüzden kese ve kalp atışı biraz haftaya göre farklı görülebiliyor erken döllenen 5 hafta da duyabiliyor kalp atışı geç döllenen 7 de falan. Siz erken öğrenenlerdensiniz biraz bekleyip doktora öyle gidin benceKan sonucum 48, 98 sizce tahmini kaç haftalık hamileyim. ?
Sağ ol canım. Dediğin gibi haklısınKağıt üstünde hamilelik son adet tarihi 1. Güne göre hesaplanıyor. Ama gerçekte kimi erken kimi biraz daha geç döllenme yaşıyor. O yüzden kese ve kalp atışı biraz haftaya göre farklı görülebiliyor erken döllenen 5 hafta da duyabiliyor kalp atışı geç döllenen 7 de falan. Siz erken öğrenenlerdensiniz biraz bekleyip doktora öyle gidin bence
Evet öyle. Ben 30 günde bir oluyorum mesela adetim bir gün geçince 53 çıkmıştı. Adetime bir gün kala yaptığımda 9 çıkmıştı. Önemli olan iki katı sonuç vermesi. Bakalım ben ne zaman kalp atışı duyarımKağıt üstünde hamilelik son adet tarihi 1. Güne göre hesaplanıyor. Ama gerçekte kimi erken kimi biraz daha geç döllenme yaşıyor. O yüzden kese ve kalp atışı biraz haftaya göre farklı görülebiliyor erken döllenen 5 hafta da duyabiliyor kalp atışı geç döllenen 7 de falan. Siz erken öğrenenlerdensiniz biraz bekleyip doktora öyle gidin bence
Benim 48,98 benimde mi 3 acabaEvet öyle. Ben 30 günde bir oluyorum mesela adetim bir gün geçince 53 çıkmıştı. Adetime bir gün kala yaptığımda 9 çıkmıştı. Önemli olan iki katı sonuç vermesi. Bakalım ben ne zaman kalp atışı duyarımBenimde kesin henüz 3 haftalıktır .
Ben Salı günü doktorumdan öğreneceğim inşallah. İnternette 5-50 arası 2 ya da 3 haftalık yazıyor. Bende tahmini söylüyorum. Değerlerimiz aynı çünkü. Belkide değerler aynı olsada hafta olarak farklıyızdır. Üstte arkadaş öyle bir yorum yapmış. Bu arada bol su iç derim. Ben adet günümde gittim kan vermeye bu değerim çıkar çıkmaz doktorum bana folik Asit ve progestan yazdı bol su iç dedi. Salı günü de tekrar gel dedi. Yani adet günü adet olmazsan git derim ne kadar erken gidersen iyi ilaç ta veriyorlar çünkü. Ve özele git derim diğer türlü güzel takip yapamazsın. Hakkımızda hayırlısı olsunBenim 48,98 benimde mi 3 acaba
Ben zaten adet falan olurum ondan çok korkuyorum. Hemen gitmeli miyim sence yarınBen Salı günü doktorumdan öğreneceğim inşallah. İnternette 5-50 arası 2 ya da 3 haftalık yazıyor. Bende tahmini söylüyorum. Değerlerimiz aynı çünkü. Belkide değerler aynı olsada hafta olarak farklıyızdır. Üstte arkadaş öyle bir yorum yapmış. Bu arada bol su iç derim. Ben adet günümde gittim kan vermeye bu değerim çıkar çıkmaz doktorum bana folik Asit ve progestan yazdı bol su iç dedi. Salı günü de tekrar gel dedi. Yani adet günü adet olmazsan git derim ne kadar erken gidersen iyi ilaç ta veriyorlar çünkü. Ve özele git derim diğer türlü güzel takip yapamazsın. Hakkımızda hayırlısı olsun
Bence adet gününü bekle. Ben adetten bir gün önce yapınca çıktı ama çok düşük çıktı . Bu sefer insan ikilemde kalıyor. Adetin bir gün geçsin öyle git derimBen zaten adet falan olurum ondan çok korkuyorum. Hemen gitmeli miyim sence yarın
Çok korkuyorum. 3 haftalık olup ta adet olunur mu kiBence adet gününü bekle. Ben adetten bir gün önce yapınca çıktı ama çok düşük çıktı . Bu sefer insan ikilemde kalıyor. Adetin bir gün geçsin öyle git derim
Bence değerin iyi çıkmış. Zannetmiyorum olacağını. Olursan da kimyasal olmuş olursun. Stres yapma nasibi varsa olacak zaten. Veren de allah alan da öyle düşün. İçini ferah tut. Hergün onu düşünme strese girme yani. İnşallah vardırÇok korkuyorum. 3 haftalık olup ta adet olunur mu ki
Sağ ol canım benimBence değerin iyi çıkmış. Zannetmiyorum olacağını. Olursan da kimyasal olmuş olursun. Stres yapma nasibi varsa olacak zaten. Veren de allah alan da öyle düşün. İçini ferah tut. Hergün onu düşünme strese girme yani. İnşallah vardır![]()
5 haftaya kadar 3 kez kan tahlili yapıp takip ettim. 6. Haftada doktora gittim. Kanama çok ağrı olmazsa o haftaya kadar beklerseniz ikisini ni arada görürsünüzEvet öyle. Ben 30 günde bir oluyorum mesela adetim bir gün geçince 53 çıkmıştı. Adetime bir gün kala yaptığımda 9 çıkmıştı. Önemli olan iki katı sonuç vermesi. Bakalım ben ne zaman kalp atışı duyarımBenimde kesin henüz 3 haftalıktır .