Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi gayet güzel çıkmış değer iyi bir yumurtlama gerçekleşmiş. 3 gün sonra evde gebelik testi yaparsın yumurtlamanın 12.günü çıkıyor varsa genel olarak iki gebeliğimi öyle öğrendimMerhabalar kızlar progesterona yumurtlamadan 9 gün sonra baktırdım değer nasıl gebelik olma ihtimali varmı
İnşallah o güzel haberi alırımVar tabi gayet güzel çıkmış değer iyi bir yumurtlama gerçekleşmiş. 3 gün sonra evde gebelik testi yaparsın yumurtlamanın 12.günü çıkıyor varsa genel olarak iki gebeliğimi öyle öğrendim
Benimde 32 cikmiss bugun, o ne demek oluyor acabaMerhabalar kızlar progesterona yumurtlamadan 9 gün sonra baktırdım değer nasıl gebelik olma ihtimali varmı
Galiba çok güzel ikiside sizin bat nezamanBenimde 32 cikmiss bugun, o ne demek oluyor acaba![]()
Benim bat 5 ocak, 5 gunum kaldiGaliba çok güzel ikiside sizin bat nezaman![]()
Çok özüe diliyorum sizin sorunuz üzerine soru sormak istiyoeum. 3 aydır evliyim prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Ama yinede bende bilmek istiyorum. Bu tahlili nasıl yapıyoruz ne diyoruz ve nedir?Merhabalar kızlar progesterona yumurtlamadan 9 gün sonra baktırdım değer nasıl gebelik olma ihtimali varmı
Ay çok heyecanlıBenim bat 5 ocak, 5 gunum kaldiama gecmiyorr
![]()
Yumurtlama gördükten sonra 7.gün bakılan bi değer yumurtlama kalitesine bakılıyor . Ovulasyon ile takip etmiyorsanız adetin 21.günü bakılıyorÇok özüe diliyorum sizin sorunuz üzerine soru sormak istiyoeum. 3 aydır evliyim prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Ama yinede bende bilmek istiyorum. Bu tahlili nasıl yapıyoruz ne diyoruz ve nedir?![]()
Hayır etmiyorum. 3 aydıe evliyim ama prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. O yüzden endişeliyim hamilelik konusundsYumurtlama gördükten sonra 7.gün bakılan bi değer yumurtlama kalitesine bakılıyor . Ovulasyon ile takip etmiyorsanız adetin 21.günü bakılıyor
Senin nezaman bat?Ay çok heyecanlı![]()
6ocakSenin nezaman bat?![]()