Gebeliğe Hazırlık Sonuç nasıl sizce

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Merhabalar kızlar progesterona yumurtlamadan 9 gün sonra baktırdım değer nasıl gebelik olma ihtimali varmı

Eklentiler

• 168F757A-B5FF-4494-800F-7F286441DED9.webp
    168F757A-B5FF-4494-800F-7F286441DED9.webp
    18 KB · Görüntüleme: 87
Merhabalar kızlar progesterona yumurtlamadan 9 gün sonra baktırdım değer nasıl gebelik olma ihtimali varmı
Var tabi gayet güzel çıkmış değer iyi bir yumurtlama gerçekleşmiş. 3 gün sonra evde gebelik testi yaparsın yumurtlamanın 12.günü çıkıyor varsa genel olarak iki gebeliğimi öyle öğrendim

Çok özüe diliyorum sizin sorunuz üzerine soru sormak istiyoeum. 3 aydır evliyim prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Ama yinede bende bilmek istiyorum. Bu tahlili nasıl yapıyoruz ne diyoruz ve nedir? 😅

Çok özüe diliyorum sizin sorunuz üzerine soru sormak istiyoeum. 3 aydır evliyim prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. Ama yinede bende bilmek istiyorum. Bu tahlili nasıl yapıyoruz ne diyoruz ve nedir? 😅
Yumurtlama gördükten sonra 7.gün bakılan bi değer yumurtlama kalitesine bakılıyor . Ovulasyon ile takip etmiyorsanız adetin 21.günü bakılıyor

Yumurtlama gördükten sonra 7.gün bakılan bi değer yumurtlama kalitesine bakılıyor . Ovulasyon ile takip etmiyorsanız adetin 21.günü bakılıyor
Hayır etmiyorum. 3 aydıe evliyim ama prolaktin hormonu yüksek ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı. O yüzden endişeliyim hamilelik konusunds

Back
X