- 1 Kasım 2023
- 14
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi seymanural
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bozuk olabilirmi çünkü olması gereken tek çizgide çok net değilNegatif
Olabilir yada çok fazla idrarda damlatmış olabilirsinBozuk olabilirmi çünkü olması gereken tek çizgide çok net değil
Anladım teşekkür ederim bide dün başka bi test yapmıştım oda üstünden bayağı geçtikten sonra silik çizgi belirdi sabah ta baktım baya belliydi silik çizgi ama aonradan hafifleşti sonra işte bu testi aldım oda bu şekilde çıktı nasip bakalım artık hayırlısı olsunOlabilir yada çok fazla idrarda damlatmış olabilirsin
Bence bi tane daha yap diğerleri kafa karıştırıcı olmuş. Yada kan verAnladım teşekkür ederim bide dün başka bi test yapmıştım oda üstünden bayağı geçtikten sonra silik çizgi belirdi sabah ta baktım baya belliydi silik çizgi ama aonradan hafifleşti sonra işte bu testi aldım oda bu şekilde çıktı nasip bakalım artık hayırlısı olsun
Artımed kullanma o pek sever çizgi çıkarmayı. Yanıltır.
Vallahi süper fikirya varya hep birlikte şu testi şikayet edelim .piyasadan kaldırsınlar:)
trendyolda bile en ucuz test o,ezcanede 10 tl satılıyoe,diğerleri 20 tl kaset testler adamlarda biliyor testlerinin ne b.. oldugunun:)Vallahi süper fikir![]()
Kullanan herkes böyle diyor bencede toplu şikayet iyi olabilirArtımed kullanma o pek sever çizgi çıkarmayı. Yanıltır.