sonuc parsiyel mol gebelik...

EU5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
11
2
1
34
Merhabalar anneler birsey danisacagim 1 yillik evliyim 1 ay arayla hamile kaldim ilki 5 haftalikken dustu ikincisi 7 haftalikken kalbi durdu cok aci bir durum allah yasatmasin kimseye. Patoloji sonucu parsiyel mol gebelik cikti basina gelenler varsa paylasirlarmi 4 adet gecti aradan genetik tarama testlerim yeni yapildi sonuc bekliyorum artik hamile kalmaya korkuyorum tekrar ayni seyleri yasayacagim diye

Merhabalar anneler birsey danisacagim 1 yillik evliyim 1 ay arayla hamile kaldim ilki 5 haftalikken dustu ikincisi 7 haftalikken kalbi durdu cok aci bir durum allah yasatmasin kimseye. Patoloji sonucu parsiyel mol gebelik cikti basina gelenler varsa paylasirlarmi 4 adet gecti aradan genetik tarama testlerim yeni yapildi sonuc bekliyorum artik hamile kalmaya korkuyorum tekrar ayni seyleri yasayacagim diye
Canim gecmis olsun. Bu konuda daha aktif baska konular var mol gebelik gecirenlerle ilgili. Oralara gelip daha fazla bilgi edinebilisin
Doktorum hic bilgi vermedimi? Bes adet gecirmen yeterli degil.
Kan degerlerin sifiandiktan yani hamilelik hormonu vucudundan dagilinca en az alti ay beklemeyi tavsiye ediyorlar. Yoksa tekrarlama ihtimali yuksek.
O sayfalara gelmeni tavsiye ederim
Gecmis olsun.

Back