• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonuç

LAVXIXNXIXAW

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
107
0
96
41
Kocaeli
Arkadaşlar sonuç negatif ..bitti artık ..

şuanda bekleyen arkadaşların allah gönüllerine göre versin.inşallah olumlu sonuçlar alırsınız..

ay canım gercekten cok üzüldüm allah sana sabır versin.demekki daha vakti var sakın yılma bu yolda devem et rabbim bizede evlat verecek

canim benim, üzülme desem bos.... rabbim böylesini hayirli görmüs demekki, bak gör sende güleceksin ve insallah kucagina minik bi bebis alcaksin....Allah herzaman yardimcin olsun...

gecende haberlerde gördüm, almanyada bi aile 10 sene boyunca beklemisler. Olmamis 8inci tüp bebegi yapmislar. Rabbim birden 4öz vermis onlara...ne mucizeler var biliyormusun. Olcak ümidiyle bak herzaman olumlu düsün...

çok iyi anlıyorum canım seni. Allah sabır versin. ümidini kaybetme sakın. inşallah bizlerde anne olacağız birgün.

canım ne olur fazla uzulme ...dunyanın sonu degıl ya bır daha denersın .. allah en kısa zamanda yuzunu guldursun inşallah..

Belki böğlesi daha hayırlıymış diye düşüm üzülme canım.Tanrım sağlıklı hayırlı evletlar versin inşallah.Can sağlığı olsun canım..

Back
X