Erkek İnfertilitesi Sonuca bakabilir misiniz ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım sayınız ve hızınız normal görünüyor ama morfoloji %2 diyor. Morfolojide sorun var yani spermlerin şekli bozuk. Bizde de aynı sıkıntı var.

Canım sayınız ve hızınız normal görünüyor ama morfoloji %2 diyor. Morfolojide sorun var yani spermlerin şekli bozuk. Bizde de aynı sıkıntı var.
Bunun çözümü var mı acaba ? doktor ilk tet olduğu için verememiş olbilirsin demiş eşime yanıltıcı olabiliyo demiş. Bi kaç ay hamile olmazsam tekrar gidecez.

Bunun çözümü var mı acaba ? doktor ilk tet olduğu için verememiş olbilirsin demiş eşime yanıltıcı olabiliyo demiş. Bi kaç ay hamile olmazsam tekrar gidecez.
Valla biz de uğraşıyıruz canım en az 3 ay düzenli saraçoğlunun keçiboynuzu kürü (sitesinde var) ve doğal 200 lük e vitamini içilecek biz de 1 buçuk ay oldu 3 aydan sonra belli olacak durumumuz ama sayı ve hız iyii olduktan sonra morfolojiyi çok önemsemiyor bazı doktorlar. Ve gerçektende mesela o gün stresliyse verememişse değerleri de farklılık gösterebiliyor. Eşim ilk verdiğinde 100 milyon sperm çıkmıştı ikincide farklı yerde verdi 10 milyon çıktı. O yüzden diyorlar ya önce stresi yenin diye. 3 ay bunları dene ayrıca çinko vitamini çiğ fındık badem yedir sebze ağırlıklı beslenin olmazsa yine gidersiniz ve inşallah olur şu cuma günün hürmetine Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Aminn inşallah canım. Eşim düzenli beslenir. Yeşil sebzeler özellikle. Kötü alışanlığıda yok. Bizde bu ay hem eşim hem ben keçi boynuzu özü içiyoruz. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırız.

İnşallah canım önce dua sabır sonra kürler vitaminler. Tez vakitte inşallah.

Ooo hamiş kalmışsın. Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kavuştursun. Neler yaptınız

Ooo hamiş kalmışsın. Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kavuştursun. Neler yaptınız
Canım merhaba hamilesin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bizim de morfolji sorunu var nasıl hamile kaldın neler yaptın canım

Canım merhaba hamilesin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin bizim de morfolji sorunu var nasıl hamile kaldın neler yaptın canım
Emodex kullandık ve tüp bebek yaptırdık. Çok şükür tuttu Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin. Bana ve hamilelere de vaktinde sağlıcakla hayırla düzel doğumlar nasip etsin.

Emodex kullandık ve tüp bebek yaptırdık. Çok şükür tuttu Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsin. Bana ve hamilelere de vaktinde sağlıcakla hayırla düzel doğumlar nasip etsin.
Proxeed plus ve emodex in içeriği aynı mi acaba biz de proxeed ile evicap kullanıyoruz canım peki nerde yaptırdım tüp bebek yazdıklarını okudum bizim de sadece morfoloji sıkıntı diğer değerleri iyi benziyor durumumuz o yüzden soruyorum imsi yöntemi mi uygulandı kusura bakma çok sordum ama bana çok büyük bir umur oldun :) aklın canım inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…