• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sonuca bakar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pnarerhan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
96
46
18
33
Kizlar esimin test sonucu
ph 7.4
volume 2.0 ml
sperm miktari 3 m/ml
aktif sperm miktari 1.08
ileri hızlı hareket 0.00
ileri yavas hareket 33.30
hareketsizlik 66.70
yer hareket sperm 0.00
hizli dogrusal sperm miktari 0.00
egrisel hat hizi 1o.49

sonuclardan anlayan bilen yazabilir mi harektliliginde mi sorun var . Ultrason cektirip ole sonucu gostericez doktora ama ben merak ettim bilen yazabilir mi

[QUOTE nsess38, post: 43403064, member: 621153"]Merhaba. Sperm sayisi ml de en az 20 milyon olmali sizin 3 milyonmus. Ve hareket de 0 maalesef. :KK64:[/QUOTE]
cok mu kotu değerler :110::KK61:

[QUOTE nsess38, post: 43403064, member: 621153"]Merhaba. Sperm sayisi ml de en az 20 milyon olmali sizin 3 milyonmus. Ve hareket de 0 maalesef. :KK64:
cok mu kotu değerler :110::KK61:[/QUOTE]
Yanlis bilgi vermis olmayayim simdi. Ama düşük geldi bayagi. Muhtemelen tup bebek onerecektir doktorunuz. Gecmis olsun :(

Benim anladigim 3mil Spermden sadece 1 mil. Canlı Sperm var ve %66'si hareketsiz.

Allah Kerim üzülme sakin bir kaç test daha yaptırın

Yanlis bilgi vermis olmayayim simdi. Ama düşük geldi bayagi. Muhtemelen tup bebek onerecektir doktorunuz. Gecmis olsun :KK43:

Gercekten mi peki cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin :110::KK43::KK43::KK43:[/QUOTE]
Rica ederim. Insallah guzel seyler soyler doktor ;)

Benim anladigim 3mil Spermden sadece 1 mil. Canlı Sperm var ve %66'si hareketsiz.

Allah Kerim üzülme sakin bir kaç test daha yaptırın
Esim cok istiyo bebek diye ölüyo şimdi ogrenirse mahvolucak Allahim inşallah yardım eder ya bi yavrum olsun o kadar istiyodum ki olmicakmis nasip degilmis :KK43::KK43:

Lutfen oyle dusunme. Neden hemen olmayacak diyosun ki. Bi kac test daha yaptirin belki de daha iyi sonuclar cikar. Oyle olmasa bile tup bebek sansiniz var. Bak benim esim azospermi yani hic sperm yok sıfır.. Ama bizim de ameliyatla bulma şansımız var cok şükür. Hemen vazgecme lutfen.. Hayirli zamanda sağlıklı bi sekilde gelsin bebislerimiz insallah..

Esimin kredi borclari var tup bebek yapmamiz imkansiz borclar bitmeden borclarin bitmesine 3 yil war . Insallah ultrasonda varikosel cikmaz doktor varikosel olabilir demis cumartesi ultrason olucak inşallah rabbimin izniyle Temiz çıkar . Cok sagolin destek oldugunuz icin insallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürdür

Esim cok istiyo bebek diye ölüyo şimdi ogrenirse mahvolucak Allahim inşallah yardım eder ya bi yavrum olsun o kadar istiyodum ki olmicakmis nasip degilmis :KK43::KK43:
Bu ilk test ise dr bir tane daha isteyecek mutlaka tek testle karar verilmez eşinin hareket sperm sayisi düşük keciboynuzu kürü yapın

Amiin insallah. Ama varikosel cikarsa da korkmayın. Cogu kiside olan bisey. Derecesi yuksekse ameliyat oneriyolar genelde. Belki de varikosel oldugu icin dusuktur degerler. Ameliyat olursa yukselebilir. Tabi suan sadece varsayimla konusuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah ;)

Daha kesin birşey yok ama eğer sonuçlar doğruysa kendini sakin bırakma. Hemen tedaviye girin..
Eşine destek ol Allah Kerîm.. güçlü dur eşine üzüntünü gösterme. Her hayirda bir şer her şer de bir hayır vardır
Bizim de çok azdı şükür 2mil. Oldu. Ilk duyduğumuzda yıkıldık aylarca bu konuyu konuşmaDik. Şimdi o aylara yanıyoruz keşke hemen tedaviye başlasaydık diyoruz..

Amiin insallah. Ama varikosel cikarsa da korkmayın. Cogu kiside olan bisey. Derecesi yuksekse ameliyat oneriyolar genelde. Belki de varikosel oldugu icin dusuktur degerler. Ameliyat olursa yukselebilir. Tabi suan sadece varsayimla konusuyorum. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah :KK66:

Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun cok sağolun icimi rahatlattiniz Allah razi olsun

Daha kesin birşey yok ama eğer sonuçlar doğruysa kendini sakin bırakma. Hemen tedaviye girin..
Eşine destek ol Allah Kerîm.. güçlü dur eşine üzüntünü gösterme. Her hayirda bir şer her şer de bir hayır vardır
Bizim de çok azdı şükür 2mil. Oldu. Ilk duyduğumuzda yıkıldık aylarca bu konuyu konuşmaDik. Şimdi o aylara yanıyoruz keşke hemen tedaviye başlasaydık diyoruz..
Merhaba canim. Sizin de ilk baslarda azospermdi degil mi? Baska biriyle de karıştırmış olabilirim seni ama oyle hatirladim

Peki şimdi bu degerler cok mu düşük :(
sizin nasil yukseldi degerleriniz ilacla falan mı

Back
X