Gebeliğe Hazırlık Sonuçlarda hangisi çok kötü acaba bilemiyorum ben

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fsh yüksek. 10 un üzeri yüksek kabul ediliyor. Ama o hormon değişkendir. Amh bakılması lazım.

Amh testi yapdilar mi, yada alttan muayene de yumurta varmı kaç adet var bilgi verdiler mi.
İki hafta sonra ilacım bitince regli olacam 3 günü gidip tahlil vereceğim. Alttan muayene sonucu rahimde yumurtalık da çok küçük. Ne tüp b.tedavisi olur ne doğal yollarla anne olursun dediler

İki hafta sonra ilacım bitince regli olacam 3 günü gidip tahlil vereceğim. Alttan muayene sonucu rahimde yumurtalık da çok küçük. Ne tüp b.tedavisi olur ne doğal yollarla anne olursun dediler
Baska bir doktora daha görünün, adetin 15.gunu yumurtlama olup olmadığına bakılması lazim

Adet olduğunuzda başka bir doktora daha gidip alttan folikul sayımı istediğinizi belirtin bana kalırsa.sonrada yumurta takibini yaparsınız gelişen yumurta var ise. Tek doktorla kalmayın sakın. Hsg cektirdiniz mi daha önce rahim küçük nasıl dendi yarım rahim falan mıymis ?

Daha öncede küçüktü ama cylo p. Büyütmesi gerektiğini buyutmedigini soylediler

Çok saçma böyle konuşmaları yaşın kaç ki kuzucum
Bence doğru doktora sent gelmemişsin tüp bebek merkezine git en iyisi canısı iyi bi uzman bul
Kadın doğum doktoruna hiç gitme bile
Perinatalog yada tüp bebek Uzmanı bul onların dalı ayrı
Umutsuzluğa kapılma hiç
rabbim dert verdiyse dermanı da eksik etmez

Bende inanmak istiyorum şuan hem yeni evliyim hem kpss ye hazırlanıyorum o yüzden sınav sonrası gideceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…