- Konu Sahibi kelebek0651
-
Nisan da aşılama yaptırıp da sonuçlar belli olanlar var mı?Varsa tutan var mı.Benim bu 2.aşılamamdı ve yine hüsran.Bu duruma alıştım artık.Zaten hiç umudum yoktu,ama sonucu öğrenince gene yıkıma uğradım.Gözlerime alamayı öğrettim bu acıyaalışsın diye.Benim gene olmadı umarım sizlerden iyi haberler alırım.Ben galiba ağlamaya da alışacağım,umut etmeye de,beklemeye de,hayal kırıklığına uğramayı da,kahrolmaya da,başkalarının çocuklarına bakıp imrenmeye de ve çoçuksuzluğa da alışacağım,öyle yaşamaya da.....
Nisan da aşılama yaptırıp da sonuçlar belli olanlar var mı?Varsa tutan var mı.Benim bu 2.aşılamamdı ve yine hüsran.Bu duruma alıştım artık.Zaten hiç umudum yoktu,ama sonucu öğrenince gene yıkıma uğradım.Gözlerime alamayı öğrettim bu acıyaalışsın diye.Benim gene olmadı umarım sizlerden iyi haberler alırım.Ben galiba ağlamaya da alışacağım,umut etmeye de,beklemeye de,hayal kırıklığına uğramayı da,kahrolmaya da,başkalarının çocuklarına bakıp imrenmeye de ve çoçuksuzluğa da alışacağım,öyle yaşamaya da.....
kızlar hamıleyımmmm tüp bebek için ist a geldım test istedıler dun 867 cıktı bugun 1129 cıktı dua edın benım dusuyr ya sımdılık ıyı ama sevınemıyorum korku var
canım benim sakın ümitsiliğe kapılma derim bende 3 yıldır veriyorum bu mücadeleyi 2. aşılamamı oldum ve iki gündür idrar testi yapıyorum 6 tane yaptım hepsinde de silik çizgi çıktı sabahta kan verdim 3 te alıcam sonucu benim bu 2. aşılamadan hiççç ümidim yoktu inan bana çünkü eşimin sonuçları çok kötü çıktı hemde ikimizde hastaydık griptik yani sonra benim aşıalam sırasında çok zorlandılar aşılama yaparken çok canım yandı kanamam oldu çok fazla kanlar içinde ağlayarak aşılama oldum ben ve eşimin perhizi sadece 2 gündü yani okadar çok aksilikler vardıki ben hiç umutlanmadım yani ama bak testlerim hep pozitif çıktı bugünde kan belli olucak bakalım sana diyeceğim umunu hiç yitirme inan bana allah ne isterse nezaman isterse ozaman oluyo istediğimiz kadar uğraşalım imkansız dediğimiz anlarda geliveriyolar üzme tatlı canını ve 3. yü dene olmazsa 4 olmazsa 5 sabırla oda olmadı tüpte %90 kesin sonuç yeterki umudunu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?