İnşallah tutmuştur. Benim 4 5 6 günlerde oldu. Şuan çok hafif ağrıyor o da tutunca . Azalınca korkmuştum. İnşallah tutmuşturBenimde göğüslerim çok agrıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tutmuştur. Benim 4 5 6 günlerde oldu. Şuan çok hafif ağrıyor o da tutunca . Azalınca korkmuştum. İnşallah tutmuşturBenimde göğüslerim çok agrıyor
Hayırlı olsunBeta 55 çıktı benim![]()
Adetinize kaç gün vardı?Beta 55 çıktı benim![]()
Adetinize kaç gün vardı?
Teşekkür ederim inş dış gebelik değildir üç gün sonra yine kan ver dedi doktorHayırlı olsun![]()
İnşİnşallah tutmuştur. Benim 4 5 6 günlerde oldu. Şuan çok hafif ağrıyor o da tutunca . Azalınca korkmuştum. İnşallah tutmuştur
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Daha önce test yapmış mıydınBeta 55 çıktı benim![]()
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Daha önce test yapmış mıydın
Daha önce evde kaset test yaptım
2 si negatif 2 si çok silikti
Korkuyorum ya iğnelerin etkisi işe bh sonuçlarKaçıncı günlerde negatif gördün canım
Kaçıncı günler negatif gördün canım . Ben 8 ve 10 gün yaptım negatif.Daha önce evde kaset test yaptım
2 si negatif 2 si çok silikti
Korkuyorum ya iğnelerin etkisi işe bh sonuçlar![]()
11. Gün pozitif ve negatif gördümKaçıncı günler negatif gördün canım . Ben 8 ve 10 gün yaptım negatif.
Bugün 11. Gün .ama hiçbir belirti yok. Hepsi kayboldu. Tutmadı anlıyorum11. Gün pozitif ve negatif gördüm
Canım sende iğnenin etkisi hemen geçmiş o zaman değil mi
Suan kaçıncı gün
Bugün 11. Gün .ama hiçbir belirti yok. Hepsi kayboldu. Tutmadı anlıyorum
Pozitif bence . İki gün bekle kan verKızlar bugün aşılamamın 10 günü dayanamadım sabah test yaptım ilk 2 dakika teste çift çizgiyi görmeyince kenara kaldırım yarım saat sonra tekrar baktığımda böyle silik bi çizgi vardı bu konu hakkında bilgisi olan var mı?