Sonucu Anlamadım?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar 17 gündür regl olamadım. dün hassas testten yaptım 2-3 dk da iki çizgi çıktı ikiside koyuydu. bugün kan verdim b-hcg 225.1 yazıyor. bu ne demek anlayamadım?

çok teşekkür ederim :KK36: internete yazıyorum çıkmıyor hiçbir şey ya da anlayamadım.
Olabilir. İlk defa başına gelince insan emin olmak istiyor. Sanırım geç döllenme olmuş. 4 haftalık falan bir gebeliğiniz var. 1 hafta bekleyin sonra mutlaka doktora gidin. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza

Olabilir. İlk defa başına gelince insan emin olmak istiyor. Sanırım geç döllenme olmuş. 4 haftalık falan bir gebeliğiniz var. 1 hafta bekleyin sonra mutlaka doktora gidin. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza
evet ilk kez oluyor bende ne yapacağımı şaşırdım buraaya yazdım :KK48: geç döllenme ihtimali çok yüksek çünkü geçen hafta bugün kan verdim negatif çıktı idrar testide negatifti geçen hafta. bu hafta idrar pozitif çıkınca hemen kan verdim.... çok tesekkür ederim:KK68:

çok tesekkür ederim ama ben bir hata edip bu hafta dişçide röntgen falan çektirdim umarım kötü etkilemez::KK43:
sanirim siz hamile kalmayi düşündüğünüz zaman agir kaldirdim diye endise etmistiniz:)korkmayin icinizi ferah tutun biset olmaz insallh.bundan sonra daha dikkatli olursunuz.iyi düşünün iyi olsun hersey.saglikla kavusmaniz dilegiyle..

sanirim siz hamile kalmayi düşündüğünüz zaman agir kaldirdim diye endise etmistiniz:)korkamayin icinizi ferah tutun biset olmaz insallh.bundan sonra daha dikkatli olursunuz.iyi düşünün iyi olsun hersey.saglikla kavusmaniz dilegiyle..
evet sizde cevap yazmıştınız çok tesekkür ederim inşallah :KK36:

Canm daha çok erken gözükmez kese inslh 5. Haftada görürsn bn dün gordm daha 5+5dim dün bebek te yoktu doktor çok erken bebeği goremeyz zatndedi
evet benim gittiğim doktorda göremedi 6. haftada görünü diyorlar. şimdi aradım doktoru son adet tarihine göre sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor değerin düşük dedi

evet benim gittiğim doktorda göremedi 6. haftada görünü diyorlar. şimdi aradım doktoru son adet tarihine göre sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor değerin düşük dedi
Canm ona bakmaz o ya bu doktorlardan her biri bir çeşit benm adet tarihim 31 aralık 30 günde bir düzenli adet görüyorm 31inde bir gün gecikmeli gittim 228 di doktor çok normal dedi 2 gün sonra bakti 541 bu değerle kese gözükmz dedi haftaya gel dedi dün gittim kese 8 .2 mmdi onada normal dedi. Br kaç gün geç olmuş olabilir dedi biraz gerideyz suan hayırlısı 7. Haftada gidecegm kalp atışlarına . Sn iki gün sonra tekrar baktım 400 üzeri ise çok normal doktoruda degstir

Back
X