arkadaşlar 18gün önce tüpbebek sonucum negatif çıkmıştı.Testten 4 gün önce kahverengi kanamam başladı ve 4.gün sonunda kanama kırmızıya dönerek adet oldum test sonucum 0 dı.Kanamayla beraber işaret parmağımın büyüklüğünde3 adet beyaz et parçası düştü.Doktorum embriyoların geliştiğini fakat tutunamadığını söyledi.Benim gibi olan varmı aranızda merak ediyorum,cevap verirseniz sevinirim.
canım benimde çok kötü bir agrı ve baş dönmesiyle birlikte bir parça geldi benden ama rengi beyaz degildi..koyu kırmızı ve kan pıhtısından daha koyu ve topluca bişeydi.............işaret parmagı gibiydi......
günaydın akadşlar benim tesgünüme 3 günvar ama akşam evde testyaptım negatif çıktı acaba kanda da negatif mi cok üzüldüm allahım herkese yardım etsin bu 3 denememdi
hayırlısı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verir.Önemli olan 2 veya 10 değil 1 tane olur ve tutar.Benim 24 tane idi 14 tane döllendi 1.kaliteydi embriyolar ama olmadı.Allah hepimizin gölüne göre verir inşallah.
Çok zaman geçmiş arkadaşlar ama benim de beyaz bi et parcasi geldi şuan adetim bitti negatif sonuç almama ve adetim bitmesine rağmen göğüs uçlarım aciyo nedeni nedir acaba bunun bugün pazar yarın doktorumu aramayı düşünüyorum