• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonucu negatif olupta kanamayla beyaz et parçası düşüren varmı

roseten33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2009
39
3
96
İçel Mersin
arkadaşlar 18gün önce tüpbebek sonucum negatif çıkmıştı.Testten 4 gün önce kahverengi kanamam başladı ve 4.gün sonunda kanama kırmızıya dönerek adet oldum test sonucum 0 dı.Kanamayla beraber işaret parmağımın büyüklüğünde3 adet beyaz et parçası düştü.Doktorum embriyoların geliştiğini fakat tutunamadığını söyledi.Benim gibi olan varmı aranızda merak ediyorum,cevap verirseniz sevinirim.

rosetan canım ben 2 denemem negatif sonuçlandı ama böylebirşey görmedim bence okadar büyük olamazlar çün banada ancak mikroskopla görülür demişlerdi

benim kimyasal gebelik olmuştu kanamayla birlikte böyle et parçası gibi bişey düşmüştü çok ağrım olmuştu

canım benimde çok kötü bir agrı ve baş dönmesiyle birlikte bir parça geldi benden ama rengi beyaz degildi..koyu kırmızı ve kan pıhtısından daha koyu ve topluca bişeydi.............işaret parmagı gibiydi......

rosetan canım ben 2 denemem negatif sonuçlandı ama böylebirşey görmedim bence okadar büyük olamazlar çün banada ancak mikroskopla görülür demişlerdi

canım transferden önce embriyolar mikroskopla görülebiliyor.Doktorum embriyoların geliştiğini büyüdüğünü fakat tutunamadiğiı söyledi tutunsalarmış gebelik devam edecekmiş.

günaydın akadşlar benim tesgünüme 3 günvar ama akşam evde testyaptım negatif çıktı acaba kanda da negatif mi cok üzüldüm allahım herkese yardım etsin bu 3 denememdi

Çok zaman geçmiş arkadaşlar ama benim de beyaz bi et parcasi geldi şuan adetim bitti negatif sonuç almama ve adetim bitmesine rağmen göğüs uçlarım aciyo nedeni nedir acaba bunun bugün pazar yarın doktorumu aramayı düşünüyorum

Back
X