Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar. Şüpheli birliktelikten 14 gün sonra kanamam oldu ama adet mi yerlesme mi emin olamadım. 4 gun kadar sürdü ama son gun rengi koyu oldu baya başlarda kırmızı renkteydi. İlk günün gecesi pedi doldurmuştu. Kanama kesildikten 3 gün sonra kan verdim. 0.42 çıktı. Daha sonra 5 gün bekledim ve 0.40 çıktı. Tekrar biraz bekledim 3-4 gün kadar ve başka bir kurumda ilişki üstünden 30 güne yakın geçtiği zaman test yaptırdım <0.2 çıktı. Daha sonra 1 hafta bekledim. Bu sefer de ilk yaptırdıgım yerde tekrar yaptırdım ve 0.20 çıktı. Şimdi o kanamamın üstünden 37 gün geçti, şüpheli ilişki üstünden de 1 aydan fazla oldu. 41 gün kadar. Bugün yine kan verdim diğer ikisinden başka bir kuruma <4 çıktı. Doktor negatif sonuç dedi. Zaten hamileysem yaklaşık 7-8.haftalarda olmam gerekiyor bu yüzden vajinal ultrasonla da baktı. Gebelik görmedi rahim duvarlarımın kalınlaşmış oldugunu bir kaç güne adet görüceğimi söyledi. Bu yazan <4 nrgatif sonuc degil mi benim hamile olma ihtimalim var mı
[/QUOT..negatif bu sonuçlar..rahim duvarı adet gecikmesinden dolayında kalınlaşır..ama gebelik ihtimali yok ..