- 7 Ekim 2022
- 270
- 66
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek başına hcg değerine bakılmıyor ki yüksek çıksa bile mom değerleriyle oranına bakılıyor. Kombine risk değeri önemli o mu riskli çıktı?Benimde yüksek riskli çıktı hcg :81064 senin hcg degeri kaç çıktı acaba
Kombine değeriniz 50 de 1 çıkmış. Riskli gruba giriyor normalde 250 de 1 den yukarda çıkması gerek. Ama bu demek değil ki kesin down tanısı alacak bebeğiniz. Amniyosentez gibi kesin tanı konulan testler var doktorunuz onu önermiş olmalı. Çok geçmiş olsunBakabilir misin attım sonucu 3,82 mom hcg nin karşısındaki mom
Ultrasonda burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor onlarda önemli tabi ama ayrıntılı ultrasonda genelde belli oluyormuş. Normal ultrasonda anlaşılmayabilir. Kalpte parlaklık önemli bir belirti demişti mesela doktorum. O da ayrıntılı da tespit ediliyor sanırım. İçiniz rahat etsin istiyorsanız ileri tetkik yaptırın bence Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de hamileyim oldukça zor bir süreç stresinizi kontrol etmelisinizEvet doktorum da öyle dedi ayrıntılı ultrason da normal çıktı zaten bayanlar paylaşıyor sonuclarımı bakınca çok endişeleniyorum benm daha yüksek herkesinkindensagolun teşekkür ederim. Ultrason da önemli değil mi normal cıktı ya
Allah sizinde yardımcınız olsun sizin normal çıktı dimi ayrıntılı ultrason a girdim zaten bebegim in parmaklarını herşeyini gördm tamamiyle. Doktor sıkıntı görünmüyor dedi Allah a emanet artık.. Yapacak bişyim yok dua etmekten başka.. Doktorum amniyosentez de önermedi zate. Yapmayı düşünmüyorum ya etkileri çok oluyor diyeUltrasonda burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor onlarda önemli tabi ama ayrıntılı ultrasonda genelde belli oluyormuş. Normal ultrasonda anlaşılmayabilir. Kalpte parlaklık önemli bir belirti demişti mesela doktorum. O da ayrıntılı da tespit ediliyor sanırım. İçiniz rahat etsin istiyorsanız ileri tetkik yaptırın bence Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de hamileyim oldukça zor bir süreç stresinizi kontrol etmelisiniz
Ben 12. Haftada ikili tarama yaptırmıştım normal dendi ama doğmadan kesin tanı olmaz tabi ki. Aldırma gibi bir düşünceniz yoksa ileri tetkike de gerek olmaz diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimizAllah sizinde yardımcınız olsun sizin normal çıktı dimi ayrıntılı ultrason a girdim zaten bebegim in parmaklarını herşeyini gördm tamamiyle. Doktor sıkıntı görünmüyor dedi Allah a emanet artık.. Yapacak bişyim yok dua etmekten başka.. Doktorum amniyosentez de önermedi zate. Yapmayı düşünmüyorum ya etkileri çok oluyor diye
Amiin kardeş amiin inşallahBen 12. Haftada ikili tarama yaptırmıştım normal dendi ama doğmadan kesin tanı olmaz tabi ki. Aldırma gibi bir düşünceniz yoksa ileri tetkike de gerek olmaz diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz![]()
27 ye girdik canım darısı sağlıklıca size inşallahAmiin kardeş amiin inşallahşuan kaç haftalıksınız ben 5 e yeni girdm
Benim de 20. Beş aylık oluyor. Cinsiyeti ne. Bana başta kız dediler sonra erkek ama kesin erkekmiş bi erkek evladım daha var kız çok istemiştik nasip27 ye girdik canım darısı sağlıklıca size inşallah![]()
Bize de başta erkek dediler ama kızmış canım. Sağlıkla hayırlısını istedik hepBenim de 20. Beş aylık oluyor. Cinsiyeti ne. Bana başta kız dediler sonra erkek ama kesin erkekmiş bi erkek evladım daha var kız çok istemiştik nasip