Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 gün sonra siliyorum kızlar bütün fotoları…. Eski hali üstü dümdüzdü altta çok az bi dokum vardı çok kötüydü yani anlatamam çok kötü
Sonuç hakında yorumlarınızı merak ediyorum nasıl duruyor sizce büyütme düşünenler varsa sorularınızı cevaplarım:)
Eki Görüntüle 3739573
1 gün sonra siliyorum kızlar bütün fotoları…. Eski hali üstü dümdüzdü altta çok az bi dokum vardı çok kötüydü yani anlatamam çok kötü
Sonuç hakında yorumlarınızı merak ediyorum nasıl duruyor sizce büyütme düşünenler varsa sorularınızı cevaplarım:)
Eki Görüntüle 3739573