sonum mu başlangıcım mı?

Ya erkekler bir hata yapınca saçmaladıkça saçmalıyorlar, kendini kaybetmiş kesinlikle.
İnsan boşanırken de olsa hala evli olduğu birine iftira atabilir mi, hakaret edebilir mi?
Bu kadar kolay mı herşey, kendi acizliğinden yapmış herşeyi seni güçlü görmeye dayanamayıp seni yıkmak, üzmek istemiş.
Bu arada eski konuları deşiyorum kusura bakma, istemiyorsan cevaplama ama o paraları ne yapmış?
Yani çok borcunuz vardı da maaşı yetmeyip onlarla mı ödemiş, ailesine mi vermiş sordunuz mu?
Yazdıklarından hala sevdiğini, bir adım atsa düzelse barışmak istediğini hissettim,
bilmiyorum barışsanız belki mutlu olursun belki daha çok yıpranırsın, o yüzden çok iyi düşün bunun kararını kendin vereceksin.
Eşin galiba seni hep evi terkettiğin için suçluyor, kendinde hata göremediği için ortada bir sebep yok diye düşünüyor
ama sonuçta 8 yıllık bir beraberliğin olmuş bunun sonucunda kimse evlenip ayrılmaz,
ailesi de çok çok ayıp etmiş, bence seni onlar haketmiyor Allah sabır versin umarım doğru karar verirsin.
Hakkında hayırlısı olsun.

evet canım gerçekten çok güzel anlamışsın herkes onların beni haketmediğini düşünüyr çevremde.düğünde borçlanmış ve maaşı azaldığı için bana çaktırmadan onları geri koyarım diye düşünmüş.ve bizim eşya borçlarımız falan benim üzerimdeydi ödüyorduk zaten onları bilmediğim onun tek aldığı hiç bişey yok ki.tatmin olmadım verdiğin cevaplar ve yalanlardan.önemli olan para değil bunu hep söyledim ona da söyledim bu süreçte bana yalan söylemesi ve ben giderkende eli kolu bağlı izlemesi engel olmaması zoruma giden.o benim herşeyimdi.ilk sevgilim;ilk sevildiğim adamdı...bittiğine inanamyorum kabullenememem bu yüzden.kesinlikle dönmem diye bu yola çıktım ama onu çok özlüyorum.biz birbirini gerçekten seven bi çifttik.eski günlerimizi arıyorum onunla dertleşmeyi dedikodu yapmayı hatta ve hatta sığışamadan yattığımız ama bi türlü ayrılmadığımız çekyatımızı çok özlüyorummm...hep dua ediyorumm allahım nolur hayırsızsa hep küfretsin hep iftira atsın ki uzaklaşayım ondan...dediğin gibi inşallah en doğru kararı veririmm...

canim üzülme cok zor bir durum biliyorum bende 2 ay önce yasadim cokkk zoorr ama zamanla alisiyorsun ben artik ne mantik evlilgine nede ask evliligine inaniyorum evlilikler artik cok basit olmus ne hayallerle evleniyrosun sonra mutsuzluklar baslar sonrada malum ayrilik ben evimi ne hayallerle suslemistim herseyin en guzelini almistim evimi bosaltirken hep ilk gun aklima geldi :5: esime nekadar deger vermistim oonu bebek gibi beslerdim benim herseyimdi vucudumdu o benim ama o napti hayatimda en zor ani bana yasatti beni yari yolda birakti aldatti ve simdi ben ona okadar bir nefret duyuyorumki anlatamam zor bir durum ama degmez canim bir gun gelicek ve kendine kizicaksin neden onun icin göz yasi doktum dualarim seninle canim üzme kendini degemz senin sagilin hic bir seyden degerli degildir

Canım konunu okudum ve gerçekten çokkk üzüldüm.Ne yaptın durumlar nasıl gelişmeler ne merak ettim.

ne hayallerle ne düsüncelerle evlen ve bir yil icinde hayatin tepetaklak olsun.

Bu nasil insanliktir ben anlayamiyorum..Söylenecek hicbir sey yok.

Umarim en dogru karari vermissindir. Umarim hayirlisi olur hakkinda.

bayadır girmiyordum arkadaşlar...merak ermişsiniz son durumları...30,09 günü davamız var.
yeni yeni kendime geliyorum
hayat çok güzel çok mutluyum iyiki de ayrılık kararını alıp memleketime dönmüşüm.
bi ara barışmak için bir ay falan görüştük telde baktım aynı tasss aynı hamam.şimdi numaralrımı falan da değiştirdim kafam çok rahat ve sabırsızlıkla soyadımı bekliyorumm...

bayadır girmiyordum arkadaşlar...merak ermişsiniz son durumları...30,09 günü davamız var.
hayat çok güzel çok mutluyum iyiki de ayrılık kararını alıp memleketime dönmüşüm.
bi ara barışmak için bir ay falan görüştük telde baktım aynı tasss aynı hamam.şimdi numaralrımı falan da değiştirdim kafam çok rahat ve sabırsızlıkla soyadımı bekliyorumm...

hayırlısı olsun canım sen dava ne zaman açmıştın benm aralık sonu daha çok var ve gelmiyicek biliyorum bende bir kurtulsam ve çıksam soyadından bu beş para etmez adamın

hayırlısı olsun canım sen dava ne zaman açmıştın benm aralık sonu daha çok var ve gelmiyicek biliyorum bende bir kurtulsam ve çıksam soyadından bu beş para etmez adamın

inş canım ya bende gelip gelmeyeceğini bilmiyorum ama o da umrumda değil elbet bi gün biticek bu iş...avukat en fazla 3 ya da 4 mahkeme sürer dedi. iki ayda bir atıyormuş davalar.ben mayıs sonu gibi dilekçemi vermiştim...baya ileri attılar die kızdım ama seninki daha mı ileri atmışlar ne?

iyi olmana sevindim canımm:70:
bundan sonra hayatın daha da güzel olsun inşallah:70:

gulbumm canım arkadaşım bugün öğrendik arkadaşlarla, bizde uzun zamandır yazamıyoduk siteye iş yoğunluğundan,

Hakkında hayırlısı olmuştur inşallah, okuduğuma göre en doğru kararı vermişsin arkadaşım, sen güçlü bir kadınsın, o kendi derdine yansın.

kusura bakma ama çok sinirlendim düzembaz adamın tekiymiş bence, herşeyi yalan dolan.

neyse bitti inşallah, öpüyorum seni ,dikkat et kendine. :92:

cnmm inşallah herşey çok daha güzel olur...herşeyin gönlünce en güzeli olmasını dilerim :nazar:

gulbumm canım arkadaşım bugün öğrendik arkadaşlarla, bizde uzun zamandır yazamıyoduk siteye iş yoğunluğundan,

Hakkında hayırlısı olmuştur inşallah, okuduğuma göre en doğru kararı vermişsin arkadaşım, sen güçlü bir kadınsın, o kendi derdine yansın.

kusura bakma ama çok sinirlendim düzembaz adamın tekiymiş bence, herşeyi yalan dolan.

neyse bitti inşallah, öpüyorum seni ,dikkat et kendine. :92:

arsecım saol canımsın.bende size uğrayamıyorum zaten zuzu biliyordu sanırım sadece... inşallah hayırlısı olur canım yaa maalesef kaderin cilvesi işte elimizden bişey gelmedi.bana cuma günü için bol bol dua edin olur mu bir an evvel bitsin bu işş...bende seni öpüyorumm...

canım son gelişmeleri yazmamışsın, umarım herşey istediğin gibi olmuştur ve soyadına kavuşmuşundur. inan konunu her açtığımda çok üzülüyorum senin için, tabii bir yandan da gerçek yüzünü bu kadar çabuk gösterdiği ve sen de erkenden kurtulduğun için seviniyorum.

sevgiye inancını kaybetmemeni ve seni gerçekten hak edecek biriyle ömür boyu mutlu olmanı dilerim Allah'tan. :70::70::70:

Back
X