Sonumuz ne olacak?!

askimsin_99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
441
52
73
- Yurtdışı
merhaba hanimlar konularimi okuyanlar durumumu biliyorlardir
kisacasi erkek arkadasimla sorunlar yasiyorum özellikle son dönemler ama ayrilmakta istemiyorum.

Neyse dün olanlari anlatayim
telefonda ufak birsey yüzünden tartismistik sonra buna face sifresini istedigimi söyledim. Deneme amacli söyledim cünki tepkisini merak ediyordum yoksa takilmam pek böyle seylere. Onun cevabi ne oldu biliyormusunuz 'biz tamamlanalim iste o zaman veririm'. Tamamlanmak nedir sordugumda
'iliskimiz tam otursun daha yeniyiz' dedi. 6 Ay birlikteyiz

Haliyle sinirlendim ve aklima bin türlü sey geldi daha cok tartistik. Acikcasi böyle düsünüyorum: beni kimse bilmiyordur ve baskalariyla farkli niyetle konusuyordur yani benimle olmazsa nasil olsa onlari sicak tutmustur anlaminda.
Sonra tartistiktan sonra pes etti dediki 'tamam veririm ama sende vereceksin'
Bende 'o lafdan sonra sifre mifre istemiyorum' dedim

Aglamadan telefonu kapattim..bu sabah benden haber cikmadi diye aradi birsey olmamis gibi konusmak istedi ama soguktum..önceki tartistigimiz ufak konu icin kizgin oldugumu saniyor oysaki benim kafam sifre konusuna takildi..bence bu sifre konusunu gecistirmek istiyor.
önceden sifre mifre istemezdim herkesin özeli vardir diye düsünüyordum ama bu lafindan sonra kafaya taktim istiyorum o sifreyi

ne düsünüyorsunuz?

6 ay da bağzı taşlar yerine oturur.. Yaşlarınız nedir ?

Havalar epey soğudu, onu düşünüyorum.
Bi de adam "tamam veririm ama sen de verirsen" dedikten sonra istemeyişinin karşı taraf tarafından yanlış anlaşılmış olabileceğini, belki de senin bunun gibi pek çok empati yapamadığından yanlış anlaşılabileceğini öngöremediğin davranışının üst üste binmesiyle adamın bu ilişkinin "tam oturmadığını" düşünmek zorunda kaldığını düşünüyorum.
Bi de üşüyorum.

Şifre istemen sadece deneme amaçlı mı
*?
Eğer şühpe ettiğin birşeyler varsa tamam da ..
Yoksa da saçma olmuş şifre istemen .

ehm,
güvenmiyorsun anlaşılan?
Ben eşimin hala şifresini bilmem merakta etmiyorum, eşimde benim şifremi bilmez. İstemedi de.

Bu tarz tartışmalarda hemen böyle gemileri yakma, sonra aklında deli sorular. Ayrıca bu şifre meselesini tartışma sırasında isteme. Güzel zamanınızda iste ki şüphe çekme ;)

Sifre degil pranga vursan ne yapmak istiyorsa yapar canim oyuzden sikma adami rahat ol varsa oturseyler kokusu cikar zaten:KK14:

ehm,
güvenmiyorsun anlaşılan?
Ben eşimin hala şifresini bilmem merakta etmiyorum, eşimde benim şifremi bilmez. İstemedi de.

Bu tarz tartışmalarda hemen böyle gemileri yakma, sonra aklında deli sorular. Ayrıca bu şifre meselesini tartışma sırasında isteme. Güzel zamanınızda iste ki şüphe çekme :KK66:

Aynen ya bende merak edip sormam safmiyiz yoksa:KK45:

6 ay da bağzı taşlar yerine oturur.. Yaşlarınız nedir ?

22 ve 30
Şifre istemen sadece deneme amaçlı mı
*?
Eğer şühpe ettiğin birşeyler varsa tamam da ..
Yoksa da saçma olmuş şifre istemen .

süphe degilde..sadece bu aralar hep kizlarin resimlerini begeniyor..sordugumda arkadaslar ve akrabalar olduklarini söylüyor ve hangisini kafaya taktiysam söylicekmisim onunla tanistiracakmis beni.
Bilemiyorumki :KK43:

30 yaşında ki adam 6 ayda neyin ne olduğunu çözer.. 30 una gelmiş ergen gerisi gibimi takılıyor ? Niyeti ciddi olan adam hiç bir şeyini saklamaz !

22 ve 30

süphe degilde..sadece bu aralar hep kizlarin resimlerini begeniyor..sordugumda arkadaslar ve akrabalar olduklarini söylüyor ve hangisini kafaya taktiysam söylicekmisim onunla tanistiracakmis beni.

Sevgilin seni aldatacak karakterdeyse şifreyi bilsen de bilmesen de hiçbirşey değişmez ..
İçinde olan yapar canım ..
Şühpelerin varsa da böyle şeylerde ilişkinizi yıpratmak yerine beklemede ve izlemede ol derim.

22 ve 30

Haa buarada yaşını yeni gördüm sevgilinin
30 yaşına gelmiş bir erkek 6 aylık bir ilişkiyi kafasında bir yere oturtur normalde ..
Sen dikkatli ol iyi düşün hoş değil ilişkiniz hakkında yaptığı yorum

Haa buarada yaşını yeni gördüm sevgilinin
30 yaşına gelmiş bir erkek 6 aylık bir ilişkiyi kafasında bir yere oturtur normalde ..
Sen dikkatli ol iyi düşün hoş değil ilişkiniz hakkında yaptığı yorum

Üstelik ona kalsa hemen istemeye gelmek istiyor ailesiyle ama ben erken diyorum.
yani madem birseyler oturmamis nasil istemeye gelmek istiyor

zaten bır erkek ya da kadın bırını aldatacaksa baska face acar baska sıte acar bır cok yolu var..senın bıldıgının sıfresını verse ne vermese ne..
benım erkek kardesımın mesela 10 ayrı adresı var..ama sevgılısını hıc aldatmıyo mesela ;)
takılma oyle seylere zaten ne geldıyse su ınternet yuzunden..cogu sahte ordakılerın ya

kisacasi erkek arkadasimla sorunlar yasiyorum özellikle son dönemler ama ayrilmakta istemiyorum.

telefonda ufak birsey yüzünden tartismistik sonra buna face sifresini istedigimi söyledim. Deneme amacli söyledim cünki tepkisini merak ediyordum yoksa takilmam pek böyle seylere. Onun cevabi ne oldu biliyormusunuz 'biz tamamlanalim iste o zaman veririm'. Tamamlanmak nedir sordugumda

Haliyle sinirlendim ve aklima bin türlü sey geldi daha cok tartistik. Acikcasi böyle düsünüyorum: beni kimse bilmiyordur ve baskalariyla farkli niyetle konusuyordur yani benimle olmazsa nasil olsa onlari sicak tutmustur anlaminda.

Aglamadan telefonu kapattim..bu sabah benden haber cikmadi diye aradi birsey olmamis gibi konusmak istedi ama soguktum..önceki tartistigimiz ufak konu icin kizgin oldugumu saniyor oysaki benim kafam sifre konusuna takildi..bence bu sifre konusunu gecistirmek istiyor.
önceden sifre mifre istemezdim herkesin özeli vardir diye düsünüyordum ama bu lafindan sonra kafaya taktim istiyorum o sifreyi

ne düsünüyorsunuz?

Şifreyi alsanız ne olacak ki bu sefer de acaba bana vermeden sildi mi her şeyi diye düşüneceksiniz. Ondan sonra da acaba gizli bir face hesabı var mı diye şüpheleneceksiniz. Biraz rahat olun. Biraz güvenin.

ne düsünüyorsunuz?

sosyal paylaşım site şifreleri, telefon kurcalamak, ilişkide bireylerin birbirine aşırı karışması bunlar ilişkiyi tamamlamaz aksine yıpratır.
sevgilinde olsa evli de olsa insanın kendi özel yaşamı olmalı ve bu yaşamın sınırını çizip karşı tarafı karıştırtmamalı.
ki bi bayan da durup dururken şifreni ver demez demekki şüphelendiğin bişeyler olmuş. olayı da durup dururken çok abartmışsınız.

ne düsünüyorsunuz?
Deneme amaçlı şifre istediniz madem verseydi ne yapacaktınız? Amaç verip vermeyeceğini öğrenmekse şifreyi elde edince bakmamanız gerekir, bunu yapacak mıydınız?

Ya da başka bir senaryo yazalım. İlerde veririm demek yerine "bu benim özelim, asla şifre falan vermem de istemem de" deseydi ne olacaktı tepkiniz?

6 ay uzun bir süre değil, ilişkiniz oturmamış. Adam haklı.

Back
X