Sonumuz yok fiye bosanmak isteyen kocaya nasil davranilmali

okyanusmavi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
203
46
13
39
Arkadaslar onceki konularda da yazmistim.sıkıntılı bir evliligim var.yeni cocugum.oldu.kocam sogudukca sogudu.sonumuz yok diyor.ayrilalim ama benim yasadigim sehirde kal diyor
.zaten sehirlerimiz cok yakindi birbirine.arkadasca dostca ayrilalim diyor cocuk biraz buyusun de diyor.bunlari da sonra konuşuruz diyor.ayrica yatakta sarilirim beni iter.opmez ben operim o da zorla.neden boylesin derim huyum bu der.berbat bir psikolojideyim.ne yapmaliyim.o da aci ceksin istiyorum.
Guncelleme
Arkadaslar bu tatsiz olayi yaşadığımız gunun aksaminda geldi.ozur diledi.beni idare et sinirlerim bozuk dedi.ben seni asla birakmam dedi.hayatinda biri olduğunu sanmiyorum.cep telefonu her zamn ortadadir mail adresleri falan hepsi.eve hep vaktinde gelir hatta sabahlari gec bile gidiyor ise.ama bir sogukluk var yine de.mesela yatakta bana yüzünü donmez hep sirtini doner sarilmaz. Bunlar aynen devam ediyor.bosanmak dile kolay.bende sikayet ettigi yonler var duzensiz olmam ev islerine yeterince ilgili olamamam vesaire.bosanamam tamma iyi degiliz ama bosanacak seviyede de degiliz.ama benimle ilgili olsun istiyorum.o dussun pesime o sarilsin falan.ben bunlari diyince eskisi de bunlari soylerdi ama benim yapim bu ben sadece hastalarla cocuklarla yaslilarla ilgilenirim yani muhtaclarla diyor.yine de d değiştirebilir kendini daha sicak olabilir.bunu nasil basaririm bilemiyorum.
Bir de sabah kahvaltida eski esinden acildi konu.eski karisinin babasi bunlar evlendikten sonra ölmüş.dedi ki o adam ölmeseydi benim evliligim bitmezdi biz ayrilmazdik dedi.bu ne demek arkadaslar ne anlamaliyim bu sozlerden.?

Son sayfada yazdim arkadaşlar.ne yapacagim.ben ne yapacagim.

Son düzenleme:
Madem bu kadar soğumuş yatakları neden ayırmamış hala ilginç..?

Arkadaşım alınmayın ama gerçekten sıkıntılı bir evliliğiniz varsa ve eşiniz sonunuz olmadığını
düşünmekte haklıysa lütfen zorlamayın.
Bırakın bitsin.

Gerçekten yürümeyen bir evlilik, kavga kıyamet insanı sağlığımdan olacağım korkusuna sürüklüyor.

Ya düzelmek adına gerçekten çabalayın.
Elinizden ne geliyorsa yapın ki huzur bulsun eşiniz.
Ya da bitmesine izin verin.

Pardon ben yorumumu değiştiriyorum.
Eski konunuzu okudum.
Eşinizin aklı eski eşinde kalmış.
Yol verin gitsin bu hödüğe.
Sizi böylesine üzmüş, çocuğum da ben de ölsem keşke dedirtmiş biriyle kalmayı neden istiyorsunuz?
Salak herif yaa.. Bir de sanki sıkıntı sizde gibi davranıyor.
Atın başınızdan gitsin ayy!

Son düzenleme:
Birgünde mi böyle oldu bişeyler mi yasadınız ?
Tabiki bir gunde degil ama bugun patlama noktasi oldu.kizlar bugüne kadar kendimi cok kucuk dusurdum.surekli ben sevgimi belli ettim.ben sarildim ben gittim yanina hep.ama gucum tukendi.simdi de o icindekini kustu.mEslegim var.karisinda guclu durmak istiyorum
Ezik.degil ama nasil yaparim bilmiyorum.aile destegim yok yalnizim

Cpk yalnizim.

Uzadıkça size daha çok zarar verecektir zaten böyle bi evlilik.tek taraflı fedakarlıkla hiç bi ilişki yürümez hele ki evlilik.madem çocuğunuz var eşinizinde dediği gibi dostça ayrılın çocuğunuzu yaralamadan,geçin karşısına gayet dik bi şekilde konuşun ayrılıktan sonra ki isteklerinizi de paylaşın eşinizle

Arkadaslar onceki konularda da yazmistim.sıkıntılı bir evliligim var.yeni cocugum.oldu.kocam sogudukca sogudu.sonumuz yok diyor.ayrilalim ama benim yasadigim sehirde kal diyor
.zaten sehirlerimiz cok yakindi birbirine.arkadasca dostca ayrilalim diyor cocuk biraz buyusun de diyor.bunlari da sonra konuşuruz diyor.ayrica yatakta sarilirim beni iter.opmez ben operim o da zorla.neden boylesin derim huyum bu der.berbat bir psikolojideyim.ne yapmaliyim.o da aci ceksin istiyorum.
Allah yardimciniz olsun oncelikle çok zor bi durum esimde bana yapti aynini ve sonunda kapiya koydu fln ayrilmak isteyen ayrilir size tavsiyem sakin siz gitmeyin o gitsin evden ben bu hatayi yaptim zorla goturdu ama polisle durabilirdim sizde sizi istemeyi istemeyin bence ilk zamanlar cok zor oluyo ama zamanla alisiyo insan soyle soyleyim kovulmadan kovun

Tabiki bir gunde degil ama bugun patlama noktasi oldu.kizlar bugüne kadar kendimi cok kucuk dusurdum.surekli ben sevgimi belli ettim.ben sarildim ben gittim yanina hep.ama gucum tukendi.simdi de o icindekini kustu.mEslegim var.karisinda guclu durmak istiyorum
Ezik.degil ama nasil yaparim bilmiyorum.aile destegim yok yalnizim

Cpk yalnizim.
Ah ya Aşlah yardımcınız olsun
Baska biri mi var acaba
İlk basta adamdan nefret etmeniz gerekiyor kötü huylarına odaklanın severek ayrılınca duygusal bakıyorsunuz olaylara ama sizi istemiyor

Zor olacak diyorsunuz , haklisiniz ama opmek isyeyince, sarilinca sizi iten bir kocaya katlanmakran daha mi zor yalniz kalmak.

Yani anlasamadiginiz konulari soylese ve cozmeye calissaniz bir umut olabilir diycem ama bir erkek naz olsun diye de iteklemez sanirim.

suan kı yasadıgınız zaten evlılık degıl konu sahıbı
adam bırını sevıyor bellı
kurtulun bence

Sevmiyorsa neden çocuk var. o çocugu tek basınıza yapmadınız hemen her şeyde boşanma açılmamalı eşiniz çabalamalı ortada bir melek var

Belki de karşına seni seven çok mutlu edecek biri çıkacak sen çok mutlu olacaksın ama bu hödük yüzünden heba ediyorsun her şeyi? Bi düşünsene? Yıllarını bu adam üzülsün seni sevsin diye harcamaya gerek var mı? Yol ver gitsin önüne bak sende. Em fazla 3 gün üzülürsün sonra ben kendime ne eziyet ediyormuşum dersim.

İyi de güzel kardeşim eşin başından beri seni istemiyormuş ki. Daha yeni evliyken seni %30 seviyorum, mantık evliliği yaptım diye saçma sapan bir cümle kurmuş. O zaman da sarılmazmış öpmezmiş istemezmiş. Sonra çocuğu aldırmayı düşünmüşsünüz, sonra daha bir aylık evliyken çocuk doğunca boşanırız, çocuk ben de kalsın falan demiş. O zaman da (farklı farklı konularda) ne yapayım demişsin, boşan diyen olmuş falan. Yani demek istediğim zaten en başından beri sıkıntılı bir evliliğin olmuş. Neden kendine işkence ediyorsun ki? Ailenden görüştüğün sana destek olabilecek bir Allahın kulu da mı yok?

Back
X