Sonumuz yok fiye bosanmak isteyen kocaya nasil davranilmali

Arkadaslar onceki konularda da yazmistim.sıkıntılı bir evliligim var.yeni cocugum.oldu.kocam sogudukca sogudu.sonumuz yok diyor.ayrilalim ama benim yasadigim sehirde kal diyor
.zaten sehirlerimiz cok yakindi birbirine.arkadasca dostca ayrilalim diyor cocuk biraz buyusun de diyor.bunlari da sonra konuşuruz diyor.ayrica yatakta sarilirim beni iter.opmez ben operim o da zorla.neden boylesin derim huyum bu der.berbat bir psikolojideyim.ne yapmaliyim.o da aci ceksin istiyorum.
Guncelleme
Arkadaslar bu tatsiz olayi yaşadığımız gunun aksaminda geldi.ozur diledi.beni idare et sinirlerim bozuk dedi.ben seni asla birakmam dedi.hayatinda biri olduğunu sanmiyorum.cep telefonu her zamn ortadadir mail adresleri falan hepsi.eve hep vaktinde gelir hatta sabahlari gec bile gidiyor ise.ama bir sogukluk var yine de.mesela yatakta bana yüzünü donmez hep sirtini doner sarilmaz. Bunlar aynen devam ediyor.bosanmak dile kolay.bende sikayet ettigi yonler var duzensiz olmam ev islerine yeterince ilgili olamamam vesaire.bosanamam tamma iyi degiliz ama bosanacak seviyede de degiliz.ama benimle ilgili olsun istiyorum.o dussun pesime o sarilsin falan.ben bunlari diyince eskisi de bunlari soylerdi ama benim yapim bu ben sadece hastalarla cocuklarla yaslilarla ilgilenirim yani muhtaclarla diyor.yine de d değiştirebilir kendini daha sicak olabilir.bunu nasil basaririm bilemiyorum.
Bir de sabah kahvaltida eski esinden acildi konu.eski karisinin babasi bunlar evlendikten sonra ölmüş.dedi ki o adam ölmeseydi benim evliligim bitmezdi biz ayrilmazdik dedi.bu ne demek arkadaslar ne anlamaliyim bu sozlerden.?

Son sayfada yazdim arkadaşlar.ne yapacagim.ben ne yapacagim.
Ben bi an erkekler de doğumdan sonra değişebiliyor psikolojik desteğe ihtiyacı olabilir diye düşündüm taki sonunu okuyana kadar . Açıkçası bu adam net eski eşini özlemiş sizi sürekli zihninde onunla karşılaştırıyor adınıza çok üzüldüm siz boşanacak kadar kötü değiliz diyorsunuz ama eşiniz eski eşinin konusunu açacak duruma gelmiş

Arkadaslar onceki konularda da yazmistim.sıkıntılı bir evliligim var.yeni cocugum.oldu.kocam sogudukca sogudu.sonumuz yok diyor.ayrilalim ama benim yasadigim sehirde kal diyor
.zaten sehirlerimiz cok yakindi birbirine.arkadasca dostca ayrilalim diyor cocuk biraz buyusun de diyor.bunlari da sonra konuşuruz diyor.ayrica yatakta sarilirim beni iter.opmez ben operim o da zorla.neden boylesin derim huyum bu der.berbat bir psikolojideyim.ne yapmaliyim.o da aci ceksin istiyorum.
Guncelleme
Arkadaslar bu tatsiz olayi yaşadığımız gunun aksaminda geldi.ozur diledi.beni idare et sinirlerim bozuk dedi.ben seni asla birakmam dedi.hayatinda biri olduğunu sanmiyorum.cep telefonu her zamn ortadadir mail adresleri falan hepsi.eve hep vaktinde gelir hatta sabahlari gec bile gidiyor ise.ama bir sogukluk var yine de.mesela yatakta bana yüzünü donmez hep sirtini doner sarilmaz. Bunlar aynen devam ediyor.bosanmak dile kolay.bende sikayet ettigi yonler var duzensiz olmam ev islerine yeterince ilgili olamamam vesaire.bosanamam tamma iyi degiliz ama bosanacak seviyede de degiliz.ama benimle ilgili olsun istiyorum.o dussun pesime o sarilsin falan.ben bunlari diyince eskisi de bunlari soylerdi ama benim yapim bu ben sadece hastalarla cocuklarla yaslilarla ilgilenirim yani muhtaclarla diyor.yine de d değiştirebilir kendini daha sicak olabilir.bunu nasil basaririm bilemiyorum.
Bir de sabah kahvaltida eski esinden acildi konu.eski karisinin babasi bunlar evlendikten sonra ölmüş.dedi ki o adam ölmeseydi benim evliligim bitmezdi biz ayrilmazdik dedi.bu ne demek arkadaslar ne anlamaliyim bu sozlerden.?

Son sayfada yazdim arkadaşlar.ne yapacagim.ben ne yapacagim.

Yahu ne kadar sorunlu erkeklerimiz var. Çocuğu olmuş, karısı evine sahip çıkıp boşanmak istemiyor ama adamın dediklerine bak. O dediklerinden bir tanesini siz söyleseniz ne olurdu acaba ?

Eşiniz biraz dengesiz bunu kabul edelim. Sizi tebrik ediyorum sorunları büyütmek yerine çözüm yolları arıyorsunuz. Bence boşanmaya karar vermeden önce elinizdeki tüm çözüm yollarını türketmiş olmalısınız. Yani bence siz bu durumu değerlendirin ve mevcut problemlere çözüm bulmaya çalışın.

Mesela evin düzeni ve dağınıklık konusu. Buna en azından bakalım sonuç ne olacak diye biraz fazla özen gösterin. Tabi bunu yaparken de arada yumuşak geçişlerle eşinizden yardımlar isteyin.
Eşinizin çok fazla üzerine düşmeyin. Size sarılmamasını vb. şeyleri sanki sorun yapmıyormuş gibi davranın. Belki üzerinden bu baskı kalkınca o da size yaklaşacaktır.

Problemleri çözüme kavuşturmak için belirli bir süre belirleyin. Mesela 1 ay, 2 ay. Ha baktınız siz elinizden geleni yaptıız, tüm çözüm yollarını tükettiniz ama halen olmuyor. O zaman boşanmaya karar verip vermemek sizin elinizde.

Bazen bir tarafın daha fazla fedakarlık yapması gerekir ve bu durumda bu siz oluyorsunuz. Tabi şunu da yapabilirsiniz. Ben katlanamam diyip boşanırsınız. Ama sonunda keşke biraz daha çabalasaydım pişmanlığını yaşamamalısınız...

Seni sevmeyeni sevme
Seni umursamayanı umursama
Sana eş gibi davranmayana sende eş gibi davranma
Kendine inan, güven.
Cesur ol, güçlü ol.
İçinde her şeyi yapabileceğine dair inancın olsun.
Kimse kimsenin ayağına prangalar vurmadı.
Hayatının kontrolünü eline al, kendini kimseye ezdirme.
Yıllar sonra geriye dönüp baktığında, yaşadığın hayat için pişman ve mutsuz olma.

biyerlere gidin aldattıgını dusunmuyorsanız farklı yer mekan deneyın .. ne bilim pıskoloja gıdın ama oncelıkle.

Back
X