- 6 Ekim 2017
- 64
- 7
- 1
Merhaba. Ortaokul 7e gidiyorum. Burada bir kaç konu daha açmıştım. Durumu ailemle konuştuysam da pek fayda alamadım. Ben ilkokuldan beridir dışlanıyordum aynı şey ortaokulda da devam etti . Zorbalık görüyorum aynı zamanda fiziksel zorbalıktı. Yaşıtlarıma göre büyük gözüküyordum 164 boyunda, 50 kilodaydım. Yaşıtlarımla da anlaşamazdım . Bu zorbalık olayıda psikolojik olarak beni etkiledi. Ergen psikiyatristine gittim. Post-travmatik stres bozukluğu , anksiyete bozukluğu ve depresyon tanısı koydu. Bir de ilaç yazdı. Psikoterapi görmedim. Bunun yanında kendime zarar veriyordum(jiletliyordum) , intihar düşüncelerim var. Sık sık fiziksel kavgalara giriyordum. Sınıf değiştirdim. 25 gün devamsızlığım oldu . şu sıralar hala gitmek istemiyorum ve devamsızlık yaptığım oluyor. Yaşıtlarımla asla anlaşamıyorum. İlaçlar etki etmedi ve doktora iyiyim diyerek yalan söyledim. İlaçları da izinsiz bir şekilde bıraktım. sigara kullanmaya başladım bir ara, bağımlı değilim ve şu sıralar içmiyorum. Ancak ne zaman öfkelensem ya da canımı bir şey sıksa çareyi onda görüyorum. Şuan tek büyük sıkıntım okul , bir gün gidip bir gün gitmiyorum. Kendimi berbat hissediyorum ve yarın da gitmek istemiyorum. Arkadaş edinemiyorum çünkü anlaşamıyorum asla . Aynı zamanda duygularımı hissetmiyorum , yüzüm komik bir olayda bile donuk bir şekilde , sesim her an monoton . Bu yüzden sınıftakiler garipsiyor , yanıma kimse yaklaşmıyor. Öfkeleniyorum sürekli . doktora gitmem de herhangi bir fayda etmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum senelerdir bu durumdayım. Böyle bir durumda ne yapmam gerek ? ne tavsiye verirsiniz ? Durumumu bilen bir öğretmen var , ona ne şekilde anlatmalıyım?ne demeliyim?