sonunda adım attım boşanıyoruz ama....

cilek_receli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
68
39
48
İstanbul
Iyi geceler arkadaslar.
1 aydan fazla oldu annemdeyim.esimle anlasmali bosanmaya karar vermistik.ben dava acmk icin protokolu imzalasin diye verdim ve o birden bambaska insan oldu.hic konusmamisiz gibi camura yatti.velayet icin neden senin adin yaziyor ilerde kizima baban seni istemedi dersin falan gibi sacma sapan seyler soyledi.ne bu yangindan mal kacirir gibi acele ediyosun dedi.ben bi avukata gostericem bunu boyle olmaz kafana gore dedi tartistik.2 gun oldu hala bekliyorum beni oyaliyor.anlasmali bosanma disinda nasil basvurucam ben.14 aylik kizim var velayeti ben almak istiyorum ve avukatsiz yapabilirmiyim bilen varmi..

Iyi geceler arkadaslar.
1 aydan fazla oldu annemdeyim.esimle anlasmali bosanmaya karar vermistik.ben dava acmk icin protokolu imzalasin diye verdim ve o birden bambaska insan oldu.hic konusmamisiz gibi camura yatti.velayet icin neden senin adin yaziyor ilerde kizima baban seni istemedi dersin falan gibi sacma sapan seyler soyledi.ne bu yangindan mal kacirir gibi acele ediyosun dedi.ben bi avukata gostericem bunu boyle olmaz kafana gore dedi tartistik.2 gun oldu hala bekliyorum beni oyaliyor.anlasmali bosanma disinda nasil basvurucam ben.14 aylik kizim var velayeti ben almak istiyorum ve avukatsiz yapabilirmiyim bilen varmi..
ondan once sen gitsene bi avukata.. isi yokusa surecek madem, cekismeli baslat davayi, yola gelirse anlasmaliya cevirirsiniz..

Eğer iyileşmesi mümkün değil kangren olmuş bir evlilikse ayrılmakta kesin karar vermiş iseniz avukata boşanma sebeplerinizden bahsederek eşinizin anlaşmalı boşanma davasından caydığını bu sebeple çekişmeli boşanma davası açmak istediğinizi söyleyin. herhangi bir kusurunuz yoksa ahlaksızlık vs çocuk sizin olur çok büyük ihtimal ile. Allah sizin ve bebeğinizin yardımcısı olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmakta gerçekten kararlıysanız bir avukata danışın, eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli dava açılacaktır, yavrunuzun velayeti sizi yanıltmış olmayayım ama büyük ihtimalle size verilir.

İsterseniz sitemizde sizlerin sorularına yanıt veren bir avukatımız var, ona danışın:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/av-necdet-gor.1219/

Avukata harcayabilecegim param yok cunku suan calismiyorum.ben davayi acinca o eminim ugrasmak istemicek anlasmaya calisicak ama boyle de onunkeyfini beklemek istemiyorum.anlasmali olsaydi avukatsiz halledebilecektik.
evliligimiz uzun suredir kotuydu artik biraraya gelmem mumkun degil.ama kizim konusunda icim rahat.evimizle annemin evi 1 sokak bile yok.ben hergun kizini alip eve goturup ilgilenebilecegini soyledim.mahkeme kararina uymamiz sart degil ne zaman istersen gel gor dedim.evden henuz tek esyami almadim ve evi aynen ona biraktim.yapabilecegim herseyi yaptim ama hala beni kotulukle sucluyor.boyle bir insanla artik asla hayatimi geciremicem malesef.

Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmakta gerçekten kararlıysanız bir avukata danışın, eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli dava açılacaktır, yavrunuzun velayeti sizi yanıltmış olmayayım ama büyük ihtimalle size verilir.

İsterseniz sitemizde sizlerin sorularına yanıt veren bir avukatımız var, ona danışın:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/av-necdet-gor.1219/
Bilmiyodum cok tesekkur ederim..

Iyi geceler arkadaslar.
Mahkeme çocuğu sana verir. Onda şüphen olmasın.
Bunun için avukata gerek yok, eğer eşin çok zengin değilse...
Eğer seni daha fazla bekletirse, gidip kendin dava açabilirsin..
Çekişmeli dava olur...

Avukata harcayabilecegim param yok cunku suan calismiyorum.ben davayi acinca o eminim ugrasmak istemicek anlasmaya calisicak ama boyle de onunkeyfini beklemek istemiyorum.anlasmali olsaydi avukatsiz halledebilecektik.
evliligimiz uzun suredir kotuydu artik biraraya gelmem mumkun degil.ama kizim konusunda icim rahat.evimizle annemin evi 1 sokak bile yok.ben hergun kizini alip eve goturup ilgilenebilecegini soyledim.mahkeme kararina uymamiz sart degil ne zaman istersen gel gor dedim.evden henuz tek esyami almadim ve evi aynen ona biraktim.yapabilecegim herseyi yaptim ama hala beni kotulukle sucluyor.boyle bir insanla artik asla hayatimi geciremicem malesef.
Mahkeme durumu olmayanlara avukat veriyor diye biliyorum ..
Adliyeye bir danış istersen ..
Kızının velayeti sende kalır her ihtimalle .. Eşinin boşanmaya pek gönlü yok galiba ..
Eşini beklemeden de çekişmeli dava için başvurabilirsin ..

kesin dolduruşa gelmiştir..maddi olarak çok kötü deilseniz çocuğunuzu babaya vermezler..

Kizin kucuk almanyada yasiyorum ben , burda ne olursa olsun velayet herzaman anneye verilir hafta sonlarida baba alir .
Turkiyedede boyledir diye dusunuyorum .cunku kizinin sana ihtiyaci var .

bizde ilk önce anlaşmalı olarak boşanacaktık fakat sizin eşiniz gibi yan çizdi boşanmayacağım diye tutturdu, bende çekişmeli olarak davayı açtım. mahkeme günü çekişmeli davamız benim her türlü hakkı kazanacağımı anlayınca anlaşmalıya döndü ve anlaşmalı olarak boşandık.
çocuğunuzu mahkeme size verir bundan şüpheniz olmasın...

Back
X