- Konu Sahibi cilek_receli
-
ondan once sen gitsene bi avukata.. isi yokusa surecek madem, cekismeli baslat davayi, yola gelirse anlasmaliya cevirirsiniz..Iyi geceler arkadaslar.
1 aydan fazla oldu annemdeyim.esimle anlasmali bosanmaya karar vermistik.ben dava acmk icin protokolu imzalasin diye verdim ve o birden bambaska insan oldu.hic konusmamisiz gibi camura yatti.velayet icin neden senin adin yaziyor ilerde kizima baban seni istemedi dersin falan gibi sacma sapan seyler soyledi.ne bu yangindan mal kacirir gibi acele ediyosun dedi.ben bi avukata gostericem bunu boyle olmaz kafana gore dedi tartistik.2 gun oldu hala bekliyorum beni oyaliyor.anlasmali bosanma disinda nasil basvurucam ben.14 aylik kizim var velayeti ben almak istiyorum ve avukatsiz yapabilirmiyim bilen varmi..
katiliyorum.. onceki yorumum, bosanma karari kesin ise idi..Evliliğinizin kurtulma şansı yok mu , kızınız çok ufakmış üzüldüm .
Eşiniz de çok istekli değil gibi .
Bilmiyodum cok tesekkur ederim..Hakkınızda hayırlısı olsun, boşanmakta gerçekten kararlıysanız bir avukata danışın, eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyorsa çekişmeli dava açılacaktır, yavrunuzun velayeti sizi yanıltmış olmayayım ama büyük ihtimalle size verilir.
İsterseniz sitemizde sizlerin sorularına yanıt veren bir avukatımız var, ona danışın:http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/av-necdet-gor.1219/
Mahkeme çocuğu sana verir. Onda şüphen olmasın.Iyi geceler arkadaslar.
1 aydan fazla oldu annemdeyim.esimle anlasmali bosanmaya karar vermistik.ben dava acmk icin protokolu imzalasin diye verdim ve o birden bambaska insan oldu.hic konusmamisiz gibi camura yatti.velayet icin neden senin adin yaziyor ilerde kizima baban seni istemedi dersin falan gibi sacma sapan seyler soyledi.ne bu yangindan mal kacirir gibi acele ediyosun dedi.ben bi avukata gostericem bunu boyle olmaz kafana gore dedi tartistik.2 gun oldu hala bekliyorum beni oyaliyor.anlasmali bosanma disinda nasil basvurucam ben.14 aylik kizim var velayeti ben almak istiyorum ve avukatsiz yapabilirmiyim bilen varmi..
Mahkeme durumu olmayanlara avukat veriyor diye biliyorum ..Avukata harcayabilecegim param yok cunku suan calismiyorum.ben davayi acinca o eminim ugrasmak istemicek anlasmaya calisicak ama boyle de onunkeyfini beklemek istemiyorum.anlasmali olsaydi avukatsiz halledebilecektik.
evliligimiz uzun suredir kotuydu artik biraraya gelmem mumkun degil.ama kizim konusunda icim rahat.evimizle annemin evi 1 sokak bile yok.ben hergun kizini alip eve goturup ilgilenebilecegini soyledim.mahkeme kararina uymamiz sart degil ne zaman istersen gel gor dedim.evden henuz tek esyami almadim ve evi aynen ona biraktim.yapabilecegim herseyi yaptim ama hala beni kotulukle sucluyor.boyle bir insanla artik asla hayatimi geciremicem malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?