• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda aldatıldım :(

jasminjas

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
14
0
6
Adana
Merhaba
bir yıldır devam eden ilişkimde zaman zaman yaşadığım sorunlarda sitede yazılanları takip ediyor derdime ortaklar arıyordum. Ama burada yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Tüm şüphelerime rağmen aldatılacağıma hiç inanmamıştım.

ben de aldatıldım. kendisine bağlanmayacak bir kadın ile (benden önceki kız arkadaşına da yapmış bunu) çok basit bir ortamda. sebep ise ayrı şehirlerde olduğumuzdan ve ileride de biraraya gelemeyeceğimizden dolayı bana bağlanma korkusuymuş. adam 42 yaşında ben ise 34. ikimiz de bir evlilik yaptık daha önce.
şimdi ayaklarıma kapanmıyor. gerekçesi kendisine çok kızmış böyle bir hata yaptığından dolayı, benm yüzüme nasıl bakıcakmış, her kavgada bunu gündeme getirirmişim.
benim amacım çok farklı. yok öyle kazık atıp gitmek. sen bağlanmaktan korkuyorsun da biz koyun mu otlatıyoruz? onu ben ortada bırakacağım. kendisi benimle ilgili hayallerin tam ortasındayken bırakıp gideceğim onu..
Ama aldatılmak çok ama çok büyük bir acıymış, içinde kocaman tükenmek bilmeyen bir öfkeyi de barındıran..

Önce intikam alacam demek moda oldu
Neyin intikamı arkadaşım, hangi intikam bunun karşılığı olabilir ?
Geçen zamanına yazık, bir gün bile yenisini ekleme
Sen onurlu bi insansın, onursuz insanlara vaktini heba etme
Kendi pisliğiyle bırak, er ya da geç ettiğini bulur

arkadaşım 34 yaşındasın ve uğraştığın şeylere bak.
adam özür bile dilemediğine göre zaten sizden kurtulmak istemiş.
gidip bi yuva kurmaya çalışın kendinize hala bu yaşta liseliler gibi intikam peşinde koşup
daha da boşa vakit kaybetmeyin
bu yaşa kadar adam olamamış birine siz mi öğreteceksiniz bu saatten sonra..
boşversenize..

Bir ben safmışım ne intikam duygusuyla yanıp tutuştum ne bişey.Unıversıte 2 de 2 yıllık ilişkimi ben,erkek arkadasım ve diğer iki kız arkadası seklınde 7-8 ay yaşamısız.Öğrendiğim gibi bitirdim ne reziillik çıkardım ne bişey demiştim sessiz sedasız Allahıdan bul dedim çekip gittim hayatlarından.Bu seçenek neden bu kadar zor geliyor ki.İntikam alınca içindeki öfke gidecek zannediyorsanız gitmiyor arkadaşlar.Unutana kadar bir süre kalıyor ama bitiyor.Yorucu olanı size daha çok zarar verecek yolu seçmeyin.

adam senie ciddi düşünmüyor açık açık söylemiş . kılıfınıda bağlanmak istemiyorum diye uydurmuş birde sen daha iyilerine layıksın derler bunlar erkeklerin eçok söylediği yalanlar
zaten aldatmış seni o kadının ona bağlanmayacağını nerden biliyorsun ....
neyin intikamını alıcaksın ki adam seni sevmemiş canı yanmaz yani ne yaparsan yap

Bunu liseli biri yazsa intikamini anlarim ama bu yasa gelmis biri bence bunlarla ugrasmamali cogu kadin aldatiliyor bence daha fazla vaktini harcama 1ay uzulursun kendini toparlasin ki hic bisey kimsenin yanina kalmiyor allaha haval et ayrica hic bir sekilde sana ulasmayan bi insan aldatipta kurtulmustur intikam atesiyle kendini daha fazla yipratip kucultme ona yapmazsin kendine yaparsin canim bosver gitsin

Ya arkadaşm neden gurur yapıyosunki bırak gitsin kendi yoluna ne yaparsa yapsın Allahından bulsun... intikam falan gereksiz şeyler bunlar,kendini üzmekten başka bir işe yaramaz.. bu bağlanmaktan korkuyorum lafı da artk bayatladı yani yeni bişey bulsunlar (: bu aldatmanın bahanesi de olamaz zaten.. bu tip insanlar hiçbir zaman adam gibi ilişki de yaşayamaz.. Daha önceki evliliği de neden bitmiş bir de bunu öğrenmek lazım :ssz:

Son düzenleme:
Sizden on yaş kucugum akil vermekte istemiyorum ama intikam icin bile o insani hep aklınizda tutup enerjinizi ona harcamak ve hayatınızı karartmak o insana ödül olur bence.en büyük tepki tepkisizliktir. Yolunuza devam etmek güçlü olmak ona ne kaybettigini gostericek ve asaletinizi zedelemicektir nacizane fikrim bu.

sevseydı aldatmazdı dıyorum..
ıntıkam planların sadece senın ıcın zaman kaybı olur..
alacağın en buyuk ıntıkam,sana ömrü boyunca ulaşamamasıdır..

:46::46::46::46::46::46:

Benim söylemek istediklerimi söylemissiniz.bence ona harcayacagin zamani,enerjini gerekli hak Eden birine harca derim

Merhaba
bir yıldır devam eden ilişkimde zaman zaman yaşadığım sorunlarda sitede yazılanları takip ediyor derdime ortaklar arıyordum. Ama burada yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Tüm şüphelerime rağmen aldatılacağıma hiç inanmamıştım.

ben de aldatıldım. kendisine bağlanmayacak bir kadın ile (benden önceki kız arkadaşına da yapmış bunu) çok basit bir ortamda. sebep ise ayrı şehirlerde olduğumuzdan ve ileride de biraraya gelemeyeceğimizden dolayı bana bağlanma korkusuymuş. adam 42 yaşında ben ise 34. ikimiz de bir evlilik yaptık daha önce.
şimdi ayaklarıma kapanmıyor. gerekçesi kendisine çok kızmış böyle bir hata yaptığından dolayı, benm yüzüme nasıl bakıcakmış, her kavgada bunu gündeme getirirmişim.
benim amacım çok farklı. yok öyle kazık atıp gitmek. sen bağlanmaktan korkuyorsun da biz koyun mu otlatıyoruz? onu ben ortada bırakacağım. kendisi benimle ilgili hayallerin tam ortasındayken bırakıp gideceğim onu..
Ama aldatılmak çok ama çok büyük bir acıymış, içinde kocaman tükenmek bilmeyen bir öfkeyi de barındıran..
Adamın niyeti çok açık aslında, "evlilik" gibi bir fikir yok kafasında. 20'lik yeni yetmeler gibi davranıyor. İlişkiler yaşayıp gününü gün etmek istiyor belki. Belki siz onu yeterince eğlendiremediniz. Kafasında bitirmiş sizi, yeni heyecanlara koşmuş. Bunun aşkla sevgiyle ilgisi yok, üzülmeyin boşa bence. Gerekçe ve bahaneleri de çok komik, sizin kafanızı karıştırmaya çalışıyor.
İntikam ne? Daha çok kendinizi yorup, hırpalamak... Hem de geçirdiğiniz zamana bile yazık iken... Boooş verin... Allah güzel yürekli insanlar çıkarsın karşınıza...

Merhaba

Değmez bence.. Kazık atıp gitmek yerine pisliğinde bırakıp gitmek daha asilce olur. Herkes ettiğini çeker mutlaka.. Allaha havale et ve uzaklaş.

Merhaba

Canim aldatilmak cok kötü cok aci birsey beni cikmamizin 4.ayinda aldatti bi gecelik biseydi eski kiz arkadasiydi aynisini bana dedi herzaman basima kalkarsin sen haketmesn utanirim yuzune bakmaktan ama ben boyleyim baglanamam bağlamaya basladigimda uzaklasirim seninlede boyle oldu ondan yaptm dedi . Senin dediklerini dedin o beni sevecek asik olacak bende birkacaktim onu yari yolda..
Sonra ne mi oldu cok sevdi beni ama bende onu 6yil ciktik simdi 7aylik evli 6aylik hamileyim bir kizimiz olacak :)) intikam planlari yaparken bunlarida goz onune al canim.. biliyorum canin yaniyor birak yansin acini yasa sonra ne yapacağını düşün oyle karar ver.

Klasik laflar , Ozur dilememe gerek yok zaten eskisi gibi
OLMAZ , vs vs... Haksizmi peki yok Hakli.
Aldatmis mi , Aldatmis.. Boyle bi Terbiyesizlik yapmismis
Yapmis....
Peki sen neyi bekliyosun , ne yapmaya calisiyosjn yahu 34 yasindasin .. bir evlilik gecirmissin hayattaki tecrubelerin cok simdi sen ne yapmaya.calisiyosun intikammi alacaksin?

ben hic kimseyi ,intikam aldiktan sonra Mutlu gormedim..
intikam alinca kendi canini yakarsin.
Adam zaten alismis aldatmaya.. baksana sensen oncede yapmis zaten böyle densizlik.
Bence simdiden gercek yuzunu gordun diye sevinmelisin.
ilerde daha kotu olabilirdi. Birak ne hali varsa gorsun.
Uzak dur oyle adamdan . Kendine yeni bir hayat kur ve boylelerine yer olmasin hayatinda.

Adam 40ına gelmiş, hala gelişmemis , sen de intikam diyosun.. bırak gitsin kendi gibi gelişmemiş insanlarla zaman öldürsün, sen de yoluna bak..

Yorumlar genelde intikam alma yönünde..zaten öyle yoruyor ki tüm bunlar....ne hali varsa görsün artık..
herkes hakettiği kişilerle beraber olur değil mi? O da öyle bir anlık zevkler için herkesle beraber olan kadınlara layıkmış demek ki..demeliyim..
teşekkürler herkese

bağlanmaktan korkuyormuş çok saçma böyle insanlar çok fazla uzak durmak lazım intikam diye düşünürsen sen ona değer vermiş olursun değersize teli bile değiştiririm ben olsam yanlışlıkla dahi arasa sesimi duymasını bile men ederim böylelerinden .....

Back
X