Sonunda ayrıldım ama mutsuzum

meryemakca78

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2017
126
6
18
30
Merhaba 1bucuk senenin ardından k.v ayrılıp kendi evimize geçtik oglum 14 aylık evimiz 2 katlı oglum alıştığı için oraya ikigündğr çok sıkıntılı öünkü ev çok küçük diger ev çok büyüktü geziyordu şimdi gezemiyor dışarıya çıkmaya alıştı burada devamlı çıkaramıyorum tek başımayım evin işleri tam bitmedi düzenimiz henüz yerinde değil..
Kv kp dua etmişti inş durmazda oralarda geri gelirsiniz diye hiç gitmek istemiyorum eşim iki gündür çok sinirli be ogluma kızıyor devamoı ne uyuyor ne duruyor devamlı aglıyor burada oglumla hiç bir iş yaoamas oldum ne var ne yok ağzına atıyor be pencereye çıkıyor 5. Kattayız ne yapacagımı bilmiyorum evime gelmek için çok hevesliydim şimdi kalkıpys iş yapasım yok çok sıkıldım

Ya durun bi bekleyin alışmak için zaman verin birbirinize:)
Ev size sizde eve alışırsınız

Çocuğun evin içinde yeni kitalar kesfedecek hali yok. Gezse nolacak ? Aynı işte mutfak,tuvalet,yatak odası..Alışır zamanla. Eşinizin de gerginliği normal. Çünkü taşınmak başlı başına gergin bir iş zaten. E cocuga da goz kulak olun. Cikmasin cama bi zahmet..Bana sanki geri dönmek için bahane arıyorsunuz gibi geldi.

yahu benim 2 tane kedim var onların bile taşınınca yeni eve alışması 1 haftadan fazla sürdü. normal bebeğinizin yadırgaması. zamana bırakın zamanla alışır...

Çok acelecisiniz
Pencereye çıkıyosa pencere kilidi takın
Evin 10 odalı olsa ne olacak aynı anda sadece 1 odasında oturabiliyor insan
Çocuk da alışır bi iki güne
Siz evinizi çekip çevirememekten mi endişe ediyorsunuz?

Daha yeni zamanla alisirsiniz.o nasil kv kp ki insaĺah geri donersiniz diye dua ediyor.

Orda kp kv vardı sen bunalınca bakıyolardır gezdiriyolardır çocukla tek başına kaldıysan onu dert etmişsindir o sana sen ona alış bence

Sakin olun öncelikle. Siz hemen alıştınızmıki bebeğinizde alışsın ?
Yavaş yavaş yoluna girer herşey. Evin içinde odadan odaya gidemeyecek kadarmı küçük kaç metrekare ?

Bizde kızım 2 yaşındayken taşınmıştık alışması baya sürdü. Ama şuan sorun yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…