canim ben ona cok esneklik gosterdim.sogudum senden dedi.ses cikarmadim.eski sevgisini kazanmak icin. onu uzmemek ixin ugrastim.onu sevdigimi yaninda oldugumu hep cabaladim.sorunlari var.onu sorunlarinin icinde bulmaya calisirken onun sorunlarinda ben kayboldum resmen.kendimden cok onu dusundum cogu zaman.bu yalani baskasi solese bu kadr zoruma.gitmezdi.ama ben onun duruatlgnden zerre suphe duymamistim dune kadar. haketmedim.seven insan gorusmemek icin yalan soler mi.ben bosa ugrasmisim bu iliskiyi kurtarmak icin.
kaldi ki biz her hafta c.tesi bi is icin bi yere gider birlikte gideriz.bu kez bensiz gitmeyi teecih etti.yani isine engel olacagim onu zorlayacagim tek bisi yoktu ortada.birlikte gidip halletcktik.ben yaninda durcktim.sora bemi birakip devam etckti.toplasan yarim saat gorucktik.ben bu yarim saat icin saatlerce cikip hazirlanip sogukta dolanuyorum.bu mu hakettigim.
aynen dedigin gibi birak o cabalasin artik
bir kere yalan söylendigi zaman artik kolay kolay güvenilmiyor
ama acikcasi ben bu kadar soguk kanli olamazdim agzima geleni sayardim :)
en dogrusunu yapmissin umursamamissin süper :)
dinledim az önce aslnda. pişman ve gerçekten o sıra her sey üst üste geldiği için anladıgım kadarıyla bi de bana laf anlatmamak içinböle yapmış.
Alla Alla Sen ne Düşünüyorsun peki ????
mış gibilerde yaşamayın lütfen ya.öyle olmştur.seviyrmuş aslında.aslında morali bozukmş.aslında önceden çok iyiydi şimdi kadası bozukmş falan da filan.kendinizi kandırmayın.yalan söylemiş işte dahası ne.ben de mış gibilerde söylersem.sizi kesinlikle görmek istememiş derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?