sonunda bana yalan da soyledi :-(

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
evet kizlar sorunlu ama sorunlarimizi atlattigimizi dusundugum iliskimizde yalanini da yakaladim. dun gorusecektik.anlastik.disarida ondan haber bekliyorum.kardesimle ciktim.ordan yanina gececegim. aradi telasli telasli.dedi ki isle ilgili sorunlar olmus ankaranin uzak bir ilcesine gidiyorum. tmm dedim.ama suphe dustu.hic oyle olmamistim.onun hangi saatte nerede olacagini biliyordum.o saatte cikip oraya gittim.gercekten isi baskasina mi birakip gitti.gorusmemek icin yalan mi soyledi diye.cok utandim bunu yaparken ona guvenmiyorum diye.vee gittim beklemeye basladim.tahmin ettigim dogru cikti.ayni anda aradim.canim nerdesin dedim ankaraya geliyorum dedi.hmm dedim.bi kac kez ankaraya geliosun dimi dedim.evt dedi.hqlbuki ankaranin gobeginde isine devam.ediyor.yaninda olckaktim yalan solemese o sira.yani isi cikmis atlatmak zorunda kalmis olma gibi bi durum yok.gorusebilcek miyiz dedim.sanmiorum dedi.sora akli basina geldi.sen nerdesn dedi.bulundugum yeri soledim.ne guzel dedi.onu gordgmu soleyip kapadim.sora ayni yerde bir daha karsilastk.bu kez bnm istegimle deil.gozleri acildi saskin saskin bakti. daha sora aradi.bana yalan solemek istememis.aciklama yapma yalanin aciklamasi olamaz dedim.dinlemedim.nerdesin dedi.oldugum yeri soyledim. ben de o tarafa gelcm dedi.olabilir dedim.eve mi gececekin hemen dedi.evet dedim.beklerim dememi bekliyor.gercktn yalan solemek istemedim dedi.kizmiorum dedim.canin saolsn dedim.demek ki gorusmk iatemiorum bugun desen anlamayacak biriymisim ki buna mecbur birakmisim dedim.yok. senle gorusmek istememeye gelene kadar neler var falan.tmm dedim.solicek baska bisi yoksa kolay gesana dedim.ii aksamlar dedim ve kapadim.aramadi dqha sonra.ama umrumolmdi acikcasi.benim gozumde beynimde jer sey bitti.bundan sonra bu askdain izdirabini o cekecek ben deil

yalan söylemesi dürüst degil ama bence dinleseydin neden yalan söyledigini. Herseyin bi aciklamasi var. Hem her insan hata yapiyor bu yüzden bi iliskiyi bitirmek bana sacma geliyor.

canim ben ona cok esneklik gosterdim.sogudum senden dedi.ses cikarmadim.eski sevgisini kazanmak icin. onu uzmemek ixin ugrastim.onu sevdigimi yaninda oldugumu hep cabaladim.sorunlari var.onu sorunlarinin icinde bulmaya calisirken onun sorunlarinda ben kayboldum resmen.kendimden cok onu dusundum cogu zaman.bu yalani baskasi solese bu kadr zoruma.gitmezdi.ama ben onun duruatlgnden zerre suphe duymamistim dune kadar. haketmedim.seven insan gorusmemek icin yalan soler mi.ben bosa ugrasmisim bu iliskiyi kurtarmak icin.

kaldi ki biz her hafta c.tesi bi is icin bi yere gider birlikte gideriz.bu kez bensiz gitmeyi teecih etti.yani isine engel olacagim onu zorlayacagim tek bisi yoktu ortada.birlikte gidip halletcktik.ben yaninda durcktim.sora bemi birakip devam etckti.toplasan yarim saat gorucktik.ben bu yarim saat icin saatlerce cikip hazirlanip sogukta dolanuyorum.bu mu hakettigim.

Hımm....
Belki başka sorunları vardı belki de cidden bitirmek istedi...
Bence boşver.
Bir iş sallantıya girdi mi toparlamak zor oluyor zaten.
Hayırlısı olsun inşallah...

En doğru olanı yapmışsın , yani o gün görüşmek istemese bile bunu güzel bir şekilde dile getirmesi gerekirdi.. Sonuçta bir ilişki yaşıyorsunuz ve aranızda gizli saklı sorunların,problemlerin olmaması gerekiyor.İşin kolayına kaçıp,yalan söylemiş.Affedilir bir tarafı yok.Siz elinizden geleni yapmışsınız bu ilişki için içiniz rahat olsun.. Şimdi o düşünsün biraz

Daha yeni barışmıştınız sanırım daha tam anlamıyla toparlanamadan bunu neden yaptı bende anlayamadım.. Hoş yalan söylemesinin haklı tarafı olamaz, toparlansanızda bunu yapmamalıydı.. Sen doğru olanı yapmışsın daha çabalama bencede..

kızlar aradı bayagı açıkladı.o an çok sorun varmış koşturması gerekiyomuş bi yerlere de beni de bekletmek istememiş şimdi bekler görüşmeyek desem kırılır vs diye düşünmüş de sonra agzından çıkmış dömüşü olmamış da falan da filan da.soyledikleri mantıklı açıklamalar ama güvenim kayboldu ona.ne yapmam lazım bilmiyorum.bugun görüşürüz diye düşünmüş.bugun neden gelmedin dedim.unuttum çıkış saatini vs diyor.gerçekten çıktı aklımdan kaçta çıkcagın vs dedi. çok kafam karışık şuanda.ona inanmak için niye bu kladar hazırım ya kendimden de nefret ediyorum.

aynen dedigin gibi birak o cabalasin artik
bir kere yalan söylendigi zaman artik kolay kolay güvenilmiyor
ama acikcasi ben bu kadar soguk kanli olamazdim agzima geleni sayardim :)
en dogrusunu yapmissin umursamamissin süper :)

bana ilk kez yalan söylemiş tai haklı bi tarafı yokmuş ama o da cok suclanmıs ama lafından donememiş sora.olayları açıklasa şimdi ben bi umutla görüşür müyü< diye beklermişim.ama çok beter durumdaymış.ayrıca noldu naptın diye sürekli merak edip ararmışım.o yuzden bahsetmemiş.

aynen dedigin gibi birak o cabalasin artik
bir kere yalan söylendigi zaman artik kolay kolay güvenilmiyor
ama acikcasi ben bu kadar soguk kanli olamazdim agzima geleni sayardim :)
en dogrusunu yapmissin umursamamissin süper :)

ben ona daha önce cok bagırdım cagırdım cnm ama artık halim kalmadı :) kendisine de dedim bugun.farkıındaysan sana neden bile demiyorum sesimi bile yukseltmiyorum çünkü halim kalmadı dedim.hayal kırıklıgın ugrattın beni dedim. sadece dinledim onu. yorum yapmadım bile yani.

az önce aslan gibi güçlü hisseden ben şimdi bi soru işaretiyle düşünüyorum.bi şansa daha deger mi bi şans daha versem bize yine mutsuz olur muyuz acaba.yine yalan söyler mi yoksa akıllanır mı.bak ya aradı yine aklımı karıştırdı.off aşk ne tuhaf bi duygusun senn yaaa

Aklın karışık Duygularınla mı hareket ediceksin yoksa mantığınlamı bilemiyorsun Sanırım...ama Şüpeyle yaşayacaksın Güvenmek zor gelecek sana Neden böyle bi yalan söyleme ihtiyacına düştü onuda dinlemek lazım Bence İlk Dinle Mantığına yatarsa affedersin... Çok Sinir bozucu bir durum...

dinledim az önce aslnda. pişman ve gerçekten o sıra her sey üst üste geldiği için anladıgım kadarıyla bi de bana laf anlatmamak içinböle yapmış.

dinledim az önce aslnda. pişman ve gerçekten o sıra her sey üst üste geldiği için anladıgım kadarıyla bi de bana laf anlatmamak içinböle yapmış.

Alla Alla Sen ne Düşünüyorsun peki ????

Alla Alla Sen ne Düşünüyorsun peki ????

bilmiyorum aklım çok karışık sevimli sevimli konuştu güldüm falan öle içi rahatladı aslında ama kafam hala karışık.ilk yalanıymış sölediğine göre.çok da pişman oldum diyor.ama ya devamı gelirse. bir daha bana gelemicem böle bi işim çıktı diince ben ona nasıl inancam. off kafam karmakarışık.

bir de düşünüyorum bu adam 4 hafta önce sogudum diip giden 1 hafta sonra bensiz mutsuz oldugunu ne acılar çektiğini anlatıp dönen ondan 1 hafta sora eskisi gibi sevmediğini eski sevgilisini istediğini söyleyen adam.anlayışım karşısında da bi gün sonra bana sevgi gösterisinde bulundu. 1 hafta geçti her sey normal mi dedim. sogukluk vs geçti mi bitti mi.belli olmuyor mu vs güzel laflarla ikna eden adam. ama telefonla görüşmeler konusunda ilgisiz.laf olsun agzı kapansın diye arıyomus gibi.onu yutuyorum artık ilişki belli bi boyuta geldi ilgisizlik normal yorulur vakti olmaz eskisinden farklıyız vs vs yutuyorum. küt die adamın yalanını yakalıyorum.benle görüşmemek için benden kaçmak için resmen uydurulmuş bi yalan. belki zor durumda oldugu sıkıntılı bi an yasadıgı da yalan o an. ama öyle olsa bugun arayıp dil döker miydi.yarın beni görmek için çabalayacakmış sabah.görelim çabasını.

kızlar diyorum ki konuşuyum onunla şöyle söyleyim

benim güvenim sarsıldı belki senin gözünde masum bi yalan o an kırgınlık olmasın ya da üzülmesin kırılmasın diye uyduruldu.ama ben sana çok güveniyordum ve hayal kırıklıgıana ugradım.bana zaman ver.eskisi gibi olmamı bekleme.çok üzüldüm incindim.her seye katlandım bu ilişki için biliyosun ama benim de kaldıramayacagım kabullenemeyecegım kabullensem de zor olacak şeyler var.istersen bi süre arkadaş olarakd devam edip zamana bırakalım.

bunları söyleyip zamana bırakıyım diyorum. beni kazanmaya calısırsa zaten sevgisinden süphem kalmayacak ve bi süre sonra belki eskisinden daha iyi olacagız.yok eger bir düzelme göremezsem de zaten anlarım ki adamın hayatında sıgınacak liman olmusum arkadaşlıgım ona yetiyor. yavas yavas ceker kendimi sevgimi deiçime gömerim.

mantıklı mı???

Son düzenleme:
mış gibilerde yaşamayın lütfen ya.öyle olmştur.seviyrmuş aslında.aslında morali bozukmş.aslında önceden çok iyiydi şimdi kadası bozukmş falan da filan.kendinizi kandırmayın.yalan söylemiş işte dahası ne.ben de mış gibilerde söylersem.sizi kesinlikle görmek istememiş derdim.

beni kesinlikle görmek istemedi doğru.ben miş demiyorum burada hatta.görmek istese ne olursa olsun görürdü.ama şunu da düşündüm ki hayatı ben değilim.beni her an görmek istemek zorunda değil.bir yogunlugu vs olabilir.benim derdim beni görmek istemesinden de ziyade yalan söylemiş olması. konuştuk bu konuyu.ilk ve son olduguna dair söz verdi. inşallah bundan sonra daha iyi olur her sey. silip atmak istedim evet ama konuşmaları ve acıklamaları samimi geldi.pişman olduguna inandım.ve ona da şunu söyledim. sanma ki ne yaparsan yap yanındayım affederim bırakamam gidemem. bugun bu olayı kapatıcam ama bil ki samimiyetine inandıgımdan.ilk kez böyle bir olay yaşadıgımızdan.yutulacak bir şey değil.benden bunu yaşanmamış varsaymamı bekleme.bu olay benim artık içimde.sana olan güvenim sarsıldı.ama pişman olduguna samimiyetine ve bir daha olmayacagına inandıgım için bu olayı içime atıyorum ama unutmuyorum.

o da gerekirse sana seni görmek istemiyorum başımdan git çok snirliyim senle ugraşamıycagım bile derim (abartma anlamında) ama asla yalan söylemem.farkındayım ben her seyin dedi.sen bana hiç bir konuda yalan söylemedin dedi.seni üzdüm farkındayım ama kendim de cok üzüldüm yakıştıramadım kendime vs vs vs...

ben de içime attım barıştım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…