sonunda bana yalan da soyledi :-(

zynpkr

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
946
5
296
Ankara
evet kizlar sorunlu ama sorunlarimizi atlattigimizi dusundugum iliskimizde yalanini da yakaladim. dun gorusecektik.anlastik.disarida ondan haber bekliyorum.kardesimle ciktim.ordan yanina gececegim. aradi telasli telasli.dedi ki isle ilgili sorunlar olmus ankaranin uzak bir ilcesine gidiyorum. tmm dedim.ama suphe dustu.hic oyle olmamistim.onun hangi saatte nerede olacagini biliyordum.o saatte cikip oraya gittim.gercekten isi baskasina mi birakip gitti.gorusmemek icin yalan mi soyledi diye.cok utandim bunu yaparken ona guvenmiyorum diye.vee gittim beklemeye basladim.tahmin ettigim dogru cikti.ayni anda aradim.canim nerdesin dedim ankaraya geliyorum dedi.hmm dedim.bi kac kez ankaraya geliosun dimi dedim.evt dedi.hqlbuki ankaranin gobeginde isine devam.ediyor.yaninda olckaktim yalan solemese o sira.yani isi cikmis atlatmak zorunda kalmis olma gibi bi durum yok.gorusebilcek miyiz dedim.sanmiorum dedi.sora akli basina geldi.sen nerdesn dedi.bulundugum yeri soledim.ne guzel dedi.onu gordgmu soleyip kapadim.sora ayni yerde bir daha karsilastk.bu kez bnm istegimle deil.gozleri acildi saskin saskin bakti. daha sora aradi.bana yalan solemek istememis.aciklama yapma yalanin aciklamasi olamaz dedim.dinlemedim.nerdesin dedi.oldugum yeri soyledim. ben de o tarafa gelcm dedi.olabilir dedim.eve mi gececekin hemen dedi.evet dedim.beklerim dememi bekliyor.gercktn yalan solemek istemedim dedi.kizmiorum dedim.canin saolsn dedim.demek ki gorusmk iatemiorum bugun desen anlamayacak biriymisim ki buna mecbur birakmisim dedim.yok. senle gorusmek istememeye gelene kadar neler var falan.tmm dedim.solicek baska bisi yoksa kolay gesana dedim.ii aksamlar dedim ve kapadim.aramadi dqha sonra.ama umrumolmdi acikcasi.benim gozumde beynimde jer sey bitti.bundan sonra bu askdain izdirabini o cekecek ben deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…