• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sonunda başardım demek istiyorum

bodrum salatasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
707
538
103
36
ilk diyet günlüğüm mü bilmiyorum, hatırlamıyorum
ama inşallah başarırım
kilolarım yüzünden hayata küstüm sanki
alışveriş yapamıyorum
çünkü beğendiğim modellerin büyük bedeni yok
büyük beden kıyafetler pahalı bu da ayrı bir problem

özgüven yerlerde

fotoğraflarda ekranı kaplıyorum :mad:
gıdım da çıkmaya başladı
selülite girmiyorum (bu yüzden geçen yıl tatile gitmedim boşa izin alıp evde oturdum)

yarın yazmaya başlayacağım
yazıyorum diye yazdığım için
kendimi tutmaya çalışacağımı düşünüyorum

Bende yıllarca kilolu olup yemeye devam edenlerdendim ama zayıfladım. Bu tamamen irade meselesi. Bunu en başta kendiniz ve sağlığınız için istemeli ve yapmalısınız. Herhangi bir sağlık problemi yaşamıyorsanız az yiyin, sağlıklı yiyin. Sonuçta bunca zamandır yediniz de ne oldu?

sonmelodi00 sonmelodi00 süt ürünlerini aç karnına tüketememe dışında çok şükür problemim yok
aç olduğumda yemek esnasında ayran dahil içsem baş ağrısından ölüyorum
hatta süt içersem istifra ediyorum

süt ürünleri dışında problemim yok şükür
tüm değerlerim yerinde demirimi, d vitaminimi senede bir ay ilaç kullanrak düzeltiyorum o kadar

Kendinizi disipline sokarsaniz gerisi geliyor bendr guzel kilo veriyordum hamile kalinca diyeti biraktim.ama dogumdan sonra yememe ozen gosterip fazlaliklarimi vericem insallah. Detoks oneririm size rutin diyete devam edin haftada 1 kere buldugunuz bi detoksu uygulayin kabak hurma detoksu vb. Bu tip detokslarda yardimci kilo vermeye bol su bol.egzersiz az yemek puf nokta

zehra1809 zehra1809 spora başladım
suyu günde 2 litre içmeye çalışıyorum ama miktarı çoğaltacağım
detoks daha önce hiç denemedim
araştırayım hemen bir tane tercih edilen bulayım
Ben hamile kalmadan once kabak detoksu yaptim.memnun kaldim kiloyu koruyabildim.tabi suan fazlasiyla kilo aldm ama ilk isim kabak detoksu yapmak olucak :)insallah istedigin kiloya ulasirsin ama ayda 1 kilo bile vermek kardir emin ol.

ilk diyet günlüğüm mü bilmiyorum, hatırlamıyorum
ama inşallah başarırım
kilolarım yüzünden hayata küstüm sanki
alışveriş yapamıyorum
çünkü beğendiğim modellerin büyük bedeni yok
büyük beden kıyafetler pahalı bu da ayrı bir problem

özgüven yerlerde

fotoğraflarda ekranı kaplıyorum :mad:
gıdım da çıkmaya başladı
selülite girmiyorum (bu yüzden geçen yıl tatile gitmedim boşa izin alıp evde oturdum)

yarın yazmaya başlayacağım
yazıyorum diye yazdığım için
kendimi tutmaya çalışacağımı düşünüyorum
Merhaba bodrum salatasi bodrum salatasi bu zorlu süreçte başarılar dilerim. Bende diyete başlamayı düşünüyordum ama sadece düşüncede kalıyor. :KK70: Ben sabah tartılınca 66 kilo geldim. Şok oldum çünkü bayramrada 63 civarıydım. Nasıl aldım hiç anlamadım.:olamaz: Bu süreçte birbirimize destek olalım. Siz kaç kilosunuz?

Merhaba bodrum salatasi bodrum salatasi bu zorlu süreçte başarılar dilerim. Bende diyete başlamayı düşünüyordum ama sadece düşüncede kalıyor. :KK70: Ben sabah tartılınca 66 kilo geldim. Şok oldum çünkü bayramrada 63 civarıydım. Nasıl aldım hiç anlamadım.:olamaz: Bu süreçte birbirimize destek olalım. Siz kaç kilosunuz?

kilomu söylesem :KK57: böyle olursunuz
65 e razıyım :)
81,600 düm 09.06.2019 da dün 84 olmuşum

Bende sonunda başardım demek istediğim için 13 Mayıs’ta diyete başladım 97 kiloyla şuan 86,5 kiloyum üstelik çok sıkı diyet detox falan da yapmıyorum pes etmeden kendinize inanırsanız verirsiniz kilolarınızı

Back
X